Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kärmed Võlurid Mystique
Normal Tactiek Koit feat. Uno
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
19.2 gemiddelde waardering 40.4
zwak Schieten zeer goed
hopeloos Passen matig
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori passt de bal in één keer door. Kõuts heeft problemen om de bal te vangen. De Gregori onderschept slim de pass. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hallap rent richting de bal. Pelayo verovert de bal door een tackle van achteren. Pelayo speelt de bal door. Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Gregori rent richting de bal. De Gregori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - Mystique 0:1

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Kasak de bal onder controle te krijgen. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni geeft een lange en hoge pass. Mommers probeert de bal met de borst te controleren. Mommers schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Munandar kopt de bal weg. Daar is Pihu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Gregori onderschept slim de pass. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Raudnagel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - Mystique 0:2

15e minuut.
Pelayo geeft een hoge lob. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers passt de bal in één keer door. De Gregori rent richting de bal. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Raudnagel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Munandar is nu in balbezit. Pihu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Munandar raakt geblesseerd tijdens het duel. Mommers legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - Mystique 0:3

17e minuut.
Munandar geeft een lange en hoge pass. De Gregori probeert de bal aan de voet te houden. Mommers rent richting de bal. Mommers haalt uit met een fantastische trap. Raudnagel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Munandar de bal onder controle te krijgen. Ghittoni is nu in balbezit. Martsepp speelt de bal door. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Raha heeft problemen om de bal te vangen. Raha geeft een hoge lob. Munandar kopt de bal weg. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Raudnagel trapt de bal weg. Kiri kopt de bal weg. De Gregori rent richting de bal. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. Raudnagel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - Mystique 0:4

21e minuut.
Martsepp met een sublieme pass. Kasak rent richting de bal. De Gregori onderschept slim de pass. Mommers rent richting de bal. Mommers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mommers is nu in balbezit. Mommers geeft een lange en hoge pass. De Gregori rent richting de bal. De Gregori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Munandar is nu in balbezit. Munandar haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Kasak de bal. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kõuts heeft problemen om de bal te vangen. De Gregori rent richting de bal. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Raudnagel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - Mystique 0:5

27e minuut.
Peit passt de bal in één keer door. Raha rent richting de bal. Raha geeft een lange en hoge pass. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - Mystique 0:6

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelayo met de inworp. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni geeft een hoge lob. Mommers springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kasak rent richting de bal. Ghittoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ghittoni passt de bal zonder na te denken. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - Mystique 0:7

38e minuut.
Ghittoni passt de bal in één keer door. Kiri is nu in balbezit. Kiri speelt de bal door. Munandar rent richting de bal. Munandar geeft een hoge lob. Raudnagel bokst de bal weg.

39e minuut.
Ghittoni kopt de bal weg. Pelayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelayo speelt de bal door. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kärmed Võlurid 89%, Mystique 11%.
Kärmed Võlurid - Mystique 0:7

47e minuut.
Marszałek geeft de bal voor. Ghittoni geeft een lange en hoge pass. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Raudnagel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - Mystique 0:8

57e minuut.
Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni met een sublieme pass. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers schiet op doel. Raudnagel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - Mystique 0:9

65e minuut.
Pelayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelayo geeft een lange en hoge pass. Mommers probeert de bal met de borst te controleren. Mommers haalt uit met een fantastische trap. Raudnagel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Raha met de inworp. Pelayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelayo passt de bal in één keer door. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - Mystique 0:10

71e minuut.
Klungelig pakt Martsepp de bal. Pelayo geeft een lange en hoge pass. Pihu rent richting de bal. Munandar verovert de bal door een tackle van achteren. Munandar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Munandar heeft problemen om de bal te vangen. Munandar haalt uit met een fantastische trap. Raudnagel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - Mystique 0:11

78e minuut.
De Gregori is nu in balbezit. De Gregori passt de bal zonder na te denken. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - Mystique 0:12

80e minuut.
Munandar onderschept slim de pass. Munandar geeft de bal voor. Daar is Pihu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mommers is nu in balbezit. Mommers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - Mystique 0:13

84e minuut.
Ghittoni geeft een lange en hoge pass. De Gregori springt en kopt de bal. Mommers rent richting de bal. Mommers haalt uit met een fantastische trap. Raudnagel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
De Gregori kopt de bal weg. Raudnagel speelt de bal door. Kiri kopt de bal weg. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Raudnagel trapt de bal weg van het doel. Peit kopt de bal weg. Ghittoni geeft een lange en hoge pass. Munandar is nu in balbezit. Munandar schiet op doel. Raudnagel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Munandar is nu in balbezit. Munandar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - Mystique 0:14

89e minuut.
Daar is Martsepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martsepp met een sublieme pass. Ghittoni met een sublieme pass. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Munandar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - Mystique 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kärmed Võlurid 75%, Mystique 25%.
Kärmed Võlurid - Mystique 0:15