Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystique Kärmed Võlurid
Koit feat. Uno Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 20.2
solid Schieten weak
average Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Młot is nu in balbezit. Młot geeft de bal voor. Pihu probeert de bal met de borst te controleren. Munandar is nu in balbezit. Munandar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kasak rent richting de bal. Młot onderschept slim de pass. Młot passt de bal met de wreef. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De Gregori rent richting de bal. Abanoz is nu in balbezit. Abanoz passt de bal met de wreef. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Lõokene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Klungelig pakt Pihu de bal. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. Pihu probeert de bal aan de voet te houden. Lõokene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Kärmed Võlurid 1:0

14e minuut.
Raha kopt de bal weg. Daar is De Gregori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasak onderschept slim de pass. Munandar onderschept slim de pass. Munandar haalt uit met een fantastische trap. Lõokene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kõuts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Kärmed Võlurid 2:0

23e minuut.
Pelayo rent richting de bal. Pelayo geeft een hoge lob. Kõuts heeft problemen om de bal te vangen. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abanoz rent richting de bal. Abanoz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Pihu onderschept slim de pass. Pihu geeft de bal voor. Abanoz kopt de bal weg. De Gregori heeft problemen om de bal te vangen. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Kärmed Võlurid 3:0

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Pihu de bal onder controle te krijgen. Abanoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõuts legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kõuts krijgt een gele kaart. Abanoz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Gregori legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Kärmed Võlurid 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystique 29%, Kärmed Võlurid 71%.
Mystique - Kärmed Võlurid 4:0

50e minuut.
Karbi passt de bal zonder na te denken. Kasak rent richting de bal. De Gregori verovert de bal door een tackle van achteren. De Gregori schiet op doel. Kõuts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lõokene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Kärmed Võlurid 5:0

54e minuut.
Pelayo is nu in balbezit. Peit bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelayo verovert de bal door een tackle van achteren. Pelayo geeft een hoge lob. Munandar springt en kopt de bal. Lõokene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Klungelig pakt Peit de bal. Pelayo is nu in balbezit. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori schiet op doel. Pihu probeert de bal aan de voet te houden. Lõokene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Kärmed Võlurid 6:0

56e minuut.
Pelayo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kõuts de bal. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Kärmed Võlurid 7:0

57e minuut.
Karbi rent richting de bal. Młot onderschept slim de pass. Młot geeft een lange en hoge pass. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori schiet op doel. Lõokene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Karo probeert de bal met de borst te controleren. Pelayo is nu in balbezit. Karo begaat een overtreding. Karo krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Hallap rent richting de bal. Munandar onderschept slim de pass. Munandar geeft de bal voor. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De Gregori is nu in balbezit. Munandar is nu in balbezit. Munandar passt de bal in één keer door. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Kärmed Võlurid 8:0

76e minuut.
Abanoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Młot geeft een lange en hoge pass. Hallap rent richting de bal. De Gregori verovert de bal door een tackle van achteren. De Gregori geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
De Gregori speelt de bal door. Abanoz rent richting de bal. Abanoz passt de bal met de wreef. Munandar rent richting de bal. Munandar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Kärmed Võlurid 9:0

84e minuut.
Pelayo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kõuts de bal. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori schiet op doel. Lõokene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Kärmed Võlurid 10:0

87e minuut.
Hallap onderschept slim de pass. Hallap probeert naar een medespeler te passen. Pelayo geeft een lange en hoge pass. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Kärmed Võlurid 11:0

87e minuut.
Martsepp probeert naar een medespeler te passen. Juhkam bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar verovert de bal door een tackle van achteren. Munandar geeft een lange en hoge pass. De Gregori maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystique 27%, Kärmed Võlurid 73%.
Mystique - Kärmed Võlurid 11:0