Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
su ema FC Kivipallurid
Normal Tactiek First
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 25.9
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Grauberg speelt de bal door. Klungelig pakt Piilberg de bal. Urla verovert de bal door een tackle van achteren. Urla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Isotamm passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Evart de bal. Evart probeert naar een medespeler te passen. Piilberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Piilberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
su ema - FC Kivipallurid 1:0

25e minuut.
Kell probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Urla de bal. Kell rent richting de bal. Kell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Grossmann geeft een lange en hoge pass. Kreem heeft problemen om de bal te vangen. Kell is nu in balbezit. Kell haalt uit met een fantastische trap. Saabas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
su ema - FC Kivipallurid 1:1

30e minuut.
Klungelig pakt Piilberg de bal. Grauberg probeert naar een medespeler te passen. Koplik rent richting de bal. Urla onderschept slim de pass. Urla haalt uit met een fantastische trap. Saabas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: su ema 65%, FC Kivipallurid 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
su ema - FC Kivipallurid 1:1

49e minuut.
Tohver speelt de bal door. Järvela is nu in balbezit. Grauberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Järvela roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Järvela kan niet meer verder spelen. Saarepera komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Hünerson rent richting de bal. Hünerson passt de bal met de wreef. Põldoja heeft problemen om de bal te vangen. Kell is nu in balbezit. Kell schiet op doel. Saabas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: su ema 51%, FC Kivipallurid 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
su ema - FC Kivipallurid 1:1