Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kärmed Võlurid FC Kivipallurid
Normal Tactiek First
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 26.3
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Martsepp probeert naar een medespeler te passen. Saravik is nu in balbezit. Saravik met een sublieme pass. Kell rent richting de bal. Kell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Grossmann probeert naar een medespeler te passen. Tuhkanen is nu in balbezit. Martsepp rent richting de bal. Nellis heeft problemen om de bal te vangen. Nellis haalt uit met een fantastische trap. Põhjala bokst de bal weg.

12e minuut.
Kell kopt de bal weg. Daar is Pihu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urla is nu in balbezit. Urla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - FC Kivipallurid 0:1

22e minuut.
Urla verovert de bal door een tackle van achteren. Pihu is nu in balbezit. Urla begaat een overtreding. Urla krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Saravik is nu in balbezit. Saravik geeft een hoge lob. Kell kopt de bal weg. Urla is nu in balbezit. Urla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kasak met een sublieme pass. Tuhkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuhkanen passt de bal met de wreef. Kell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Karo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saravik geeft een lange en hoge pass. Daar is Pihu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urla is nu in balbezit. Urla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Grossmann verovert de bal door een tackle van achteren. Grossmann geeft een hoge lob. Kell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kell schiet op doel. Lõokene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kärmed Võlurid 63%, FC Kivipallurid 37%.
Kärmed Võlurid - FC Kivipallurid 0:1

51e minuut.
Kasak kopt de bal weg. Martsepp is nu in balbezit. Grossmann is nu in balbezit. Martsepp verovert de bal door een tackle van achteren. Martsepp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nellis rent richting de bal. Nellis haalt uit met een fantastische trap. Põhjala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kärmed Võlurid - FC Kivipallurid 1:1

60e minuut.
Hallap kopt de bal weg. Peit bereikt de bal nog maar net als eerste. Peit passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Urla de bal. Urla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nellis is nu in balbezit. Nellis passt de bal zonder na te denken. Martsepp heeft problemen om de bal te vangen. Martsepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kärmed Võlurid - FC Kivipallurid 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kärmed Võlurid 45%, FC Kivipallurid 55%.
Kärmed Võlurid - FC Kivipallurid 2:1