Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystique su ema
Koit feat. Uno Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
44 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten weak
average Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


3e minuut.
Saabas trapt de bal weg. Daar is Kollo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raha rent richting de bal. Raha geeft de bal voor. De Gregori springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni geeft een hoge lob. Daar is Põldoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Gregori rent richting de bal. De Gregori schiet op doel. Saabas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kreem trapt de bal weg van het doel. Ghittoni kopt de bal weg. Pelayo probeert naar een medespeler te passen. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Munandar is nu in balbezit. Munandar geeft een hoge lob. Saabas probeert wanhopig de bal te grijpen. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - su ema 1:0

16e minuut.
Põldoja rent richting de bal. Põldoja geeft de bal voor. Inworp. Pelayo met een snelle inworp. Munandar geeft de bal voor. Saabas bokst de bal weg. De Gregori is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - su ema 2:0

18e minuut.
De Gregori onderschept slim de pass. De Gregori met een sublieme pass. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - su ema 3:0

21e minuut.
Saabas trapt de bal weg. Kollo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pelayo. Pelayo krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Raha met de inworp. Pelayo met een sublieme pass. Kreem is nu in balbezit. De Gregori verovert de bal door een tackle van achteren. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - su ema 4:0

24e minuut.
Saabas probeert naar een medespeler te passen. Pelayo kopt de bal weg. Enno heeft problemen om de bal te vangen. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Marszałek met een snelle inworp. Pelayo is nu in balbezit. Pelayo met een sublieme pass. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saabas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Ghittoni kopt de bal weg. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori schiet op doel. Saabas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - su ema 5:0

31e minuut.
Enno rent richting de bal. Enno geeft een lange en hoge pass. Pelayo probeert naar een medespeler te passen. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Grauberg rent richting de bal. Ghittoni onderschept slim de pass. Ghittoni speelt de bal door. Munandar rent richting de bal. Munandar haalt uit met een fantastische trap. Saabas bokst de bal weg. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - su ema 6:0

36e minuut.
Klungelig pakt Evart de bal. Ghittoni onderschept slim de pass. Ghittoni met een sublieme pass. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - su ema 7:0

40e minuut.
Mommers verovert de bal door een tackle van achteren. Mommers passt de bal met de wreef. De Gregori heeft problemen om de bal te vangen. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Saabas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - su ema 8:0

42e minuut.
Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni geeft een hoge lob. Munandar is nu in balbezit. Munandar haalt uit met een fantastische trap. De Gregori maakt een snoekduik en kopt de bal. Saabas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystique 19%, su ema 81%.
Mystique - su ema 8:0

46e minuut.
Neemrand passt de bal in één keer door. Evart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mommers moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mommers schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

47e minuut.
Munandar is nu in balbezit. Munandar passt de bal met de wreef. De Gregori rent richting de bal. De Gregori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - su ema 9:0

49e minuut.
Raha met een snelle inworp. Ghittoni heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Koplik zijn tegenspeler op de grond. Ghittoni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ghittoni kan niet meer verder spelen. Młot komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Grauberg rent richting de bal. Raha verovert de bal door een tackle van achteren. Raha geeft de bal voor. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - su ema 10:0

54e minuut.
Isotamm geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Młot met een snelle inworp. Pelayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelayo geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Munandar speelt de bal door. Põldoja rent richting de bal. De Gregori verovert de bal door een tackle van achteren. De Gregori schiet op doel. Saabas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - su ema 11:0

58e minuut.
Enno is nu in balbezit. Munandar onderschept slim de pass. Munandar passt de bal met de wreef. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
De Gregori heeft problemen om de bal te vangen. Munandar is nu in balbezit. De Gregori rent richting de bal. De Gregori schiet op doel. Põldoja probeert de bal aan de voet te houden. Saabas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - su ema 12:0

63e minuut.
Piilberg passt de bal zonder na te denken. Daar is Koplik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enno bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar onderschept slim de pass. Munandar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - su ema 13:0

67e minuut.
De Gregori geeft de bal voor. Kreem heeft problemen om de bal te vangen. De Gregori rent richting de bal. De Gregori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Młot de bal onder controle te krijgen. De Gregori rent richting de bal. De Gregori geeft de bal voor. Munandar rent richting de bal. Munandar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - su ema 14:0

74e minuut.
Pelayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelayo geeft een hoge lob. Munandar met een sublieme pass. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pelayo geeft een lange en hoge pass. De Gregori probeert de bal aan de voet te houden. Evart is nu in balbezit. De Gregori onderschept slim de pass. De Gregori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kreem heeft problemen om de bal te vangen. De Gregori rent richting de bal. De Gregori geeft een lange en hoge pass. Saabas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Paap geeft een lange en hoge pass. Isotamm is nu in balbezit. Isotamm geeft een hoge lob. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot geeft een lange en hoge pass. Saabas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Munandar met een snelle inworp. Pelayo geeft de bal voor. Isotamm probeert de bal met de borst te controleren. De Gregori rent richting de bal. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. Saabas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Põldoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - su ema 15:0

89e minuut.
Młot heeft problemen om de bal te vangen. Młot passt de bal in één keer door. Pelayo geeft de bal voor. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Munandar rent richting de bal. Munandar passt de bal in één keer door. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - su ema 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystique 21%, su ema 79%.
Mystique - su ema 16:0