Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC De Joo Mystique
Normal Tactiek Koit feat. Uno
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 36.2
slecht Schieten goed
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Młot is nu in balbezit. Młot geeft de bal voor. Nõmmik probeert de bal aan de voet te houden. Munandar rent richting de bal. Munandar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Tiidus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelayo onderschept slim de pass. Pelayo passt de bal met de wreef. De Gregori rent richting de bal. De Gregori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC De Joo - Mystique 0:1

9e minuut.
Munandar is nu in balbezit. Nõmmik onderschept slim de pass. De Gregori verovert de bal door een tackle van achteren. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Kaljot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot haalt uit met een fantastische trap. Maasik heeft problemen om de bal te vangen. Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC De Joo - Mystique 0:2

11e minuut.
Eller bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar is nu in balbezit. Munandar passt de bal met de wreef. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori schiet op doel. Kaljot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pelayo neemt de hoekschop. De Gregori maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar passt de bal in één keer door. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot is nu in balbezit. Młot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC De Joo - Mystique 0:3

17e minuut.
Pelayo met een sublieme pass. De Gregori rent richting de bal. Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar haalt uit met een fantastische trap. Kaljot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC De Joo - Mystique 0:4

20e minuut.
Tiidus rent richting de bal. De Gregori onderschept slim de pass. De Gregori passt de bal in één keer door. Munandar is nu in balbezit. Munandar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Munandar onderschept slim de pass. Munandar met een sublieme pass. Młot is nu in balbezit. Młot haalt uit met een fantastische trap. Nõmmik probeert de bal aan de voet te houden. Kaljot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Pelayo heeft problemen om de bal te vangen. Pelayo geeft een lange en hoge pass. Daar is Maasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC De Joo - Mystique 0:5

43e minuut.
Ghittoni speelt de bal door. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori passt de bal zonder na te denken. Munandar rent richting de bal. Munandar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC De Joo - Mystique 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC De Joo 80%, Mystique 20%.
FC De Joo - Mystique 0:6

48e minuut.
Ghittoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ghittoni passt de bal zonder na te denken. Maasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar haalt uit met een fantastische trap. Kaljot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Gregori rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC De Joo - Mystique 0:7

51e minuut.
Tiidus kopt de bal weg. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni geeft een hoge lob. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ghittoni met een snelle inworp. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot geeft een hoge lob. Munandar krijgt zijn hoofd ertegen. Kaljot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC De Joo - Mystique 0:8

62e minuut.
Marszałek met de inworp. Pelayo heeft problemen om de bal te vangen. Pelayo speelt de bal door. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pukk passt de bal zonder na te denken. Ghittoni geeft de bal voor. Klungelig pakt Maasik de bal. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kaljot trapt de bal weg van het doel. Ghittoni probeert de bal met de borst te controleren. Ghittoni passt de bal met de wreef. De Gregori rent richting de bal. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. Kaljot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Aavolo is nu in balbezit. Haroutiunyan onderschept slim de pass. Pelayo probeert naar een medespeler te passen. Munandar is nu in balbezit. Munandar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Haroutiunyan onderschept slim de pass. Haroutiunyan geeft de bal voor. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Kaljot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC De Joo - Mystique 0:9

84e minuut.
Haroutiunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Haroutiunyan geeft een hoge lob. Munandar kopt de bal weg. Klungelig pakt De Gregori de bal. De Gregori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC De Joo - Mystique 0:10

85e minuut.
Tiidus speelt de bal door. Munandar is nu in balbezit. Munandar passt de bal zonder na te denken. De Gregori rent richting de bal. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pelayo geeft een hoge lob. Munandar rent richting de bal. Munandar passt de bal in één keer door. De Gregori rent richting de bal. De Gregori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Anum heeft problemen om de bal te vangen. Pelayo is nu in balbezit. Pelayo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert De Gregori de bal onder controle te krijgen. De Gregori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC De Joo - Mystique 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC De Joo 84%, Mystique 16%.
FC De Joo - Mystique 0:11