Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ALO FC Kivipallurid
Normal Tactiek First
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 26.2
hopeless Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Grossmann rent richting de bal. Grossmann geeft een lange en hoge pass. Urla kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kell de bal onder controle te krijgen. Kell haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Masik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saravik met de inworp. Tuhkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuhkanen geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urla is nu in balbezit. Urla draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Masik de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saravik neemt de hoekschop. Kell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Grossmann verovert de bal door een tackle van achteren. Grossmann passt de bal zonder na te denken. Tuhkanen rent richting de bal. Suurjärv onderschept slim de pass. Suurjärv haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ALO 52%, FC Kivipallurid 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ALO - FC Kivipallurid 0:0

46e minuut.
Hermanson passt de bal met de wreef. Grossmann is nu in balbezit. Grossmann geeft een lange en hoge pass. Urla bereikt de bal nog maar net als eerste. Urla haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kurissoo geeft de bal voor. Inworp. Tuhkanen met een snelle inworp. Saravik probeert de bal met de borst te controleren. Saravik geeft een hoge lob. Lüüs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Tohver verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hermanson neemt de hoekschop. Tammi kopt de bal weg. Rääk heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Nõmm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grossmann probeert naar een medespeler te passen. Sillaots speelt de bal door. Kell rent richting de bal. Kell draait met de bal, schiet en ... Lüüs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ALO 40%, FC Kivipallurid 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ALO - FC Kivipallurid 0:0