Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC De Joo FC Kivipallurid
Normal Tactiek First
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 26.4
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Sillaots passt de bal in één keer door. Kell rent richting de bal. Nõmmik rent richting de bal. Kell verovert de bal door een tackle van achteren. Kell schiet op doel. Kaljot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kell rent richting de bal. Kell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Maasik probeert de bal aan de voet te houden. Nõmmik kopt de bal weg. Kell rent richting de bal. Kell draait met de bal, schiet en ... Kaljot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Daar is Grossmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Küünal bereikt de bal nog maar net als eerste. Küünal passt de bal met de wreef. Aavolo rent richting de bal. Aavolo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Lerenman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Põhjala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Tiidus rent richting de bal. Tiidus geeft een lange en hoge pass. Lerenman is nu in balbezit. Aavolo onderschept slim de pass. Aavolo schiet op doel. Põhjala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Nõmm met een sublieme pass. Aavolo rent richting de bal. Nõmm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nõmm krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Tuhkanen verovert de bal door een tackle van achteren. Tuhkanen geeft de bal voor. Klungelig pakt Nõmmik de bal. Kell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tohver geeft een hoge lob. Kell is nu in balbezit. Kell passt de bal met de wreef. Urla bereikt de bal nog maar net als eerste. Urla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC De Joo - FC Kivipallurid 0:1

36e minuut.
Tuhkanen passt de bal in één keer door. Tiidus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kell is nu in balbezit. Kell schiet op doel. Tiidus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Saravik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kell bereikt de bal nog maar net als eerste. Pukk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kell onderschept slim de pass. Kell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC De Joo - FC Kivipallurid 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC De Joo 50%, FC Kivipallurid 50%.
FC De Joo - FC Kivipallurid 0:2

67e minuut.
Sillaots zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kell rent richting de bal. Kell haalt uit met een fantastische trap. Maasik probeert de bal aan de voet te houden. Kaljot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC De Joo - FC Kivipallurid 0:3

70e minuut.
Tuhkanen rent richting de bal. Tiidus verovert de bal door een tackle van achteren. Tiidus probeert naar een medespeler te passen. Kell is nu in balbezit. Kell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC De Joo - FC Kivipallurid 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC De Joo 51%, FC Kivipallurid 49%.
FC De Joo - FC Kivipallurid 0:4