Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystique FC ALO
Koit feat. Uno Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 16.1
very good Schieten hopeless
average Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Mommers kopt de bal weg. Daar is Ghittoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kess tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghittoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ghittoni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Munandar rent richting de bal. Munandar haalt uit met een fantastische trap. Kuus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mommers is nu in balbezit. Mommers schiet op doel. Lüüs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! De Gregori is nu in balbezit. De Gregori schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC ALO 1:0

13e minuut.
Leet met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Onton de bal. Pelayo geeft een hoge lob. Mommers rent richting de bal. Mommers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC ALO 2:0

21e minuut.
Ghittoni passt de bal met de wreef. Mommers rent richting de bal. Mommers geeft de bal voor. Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC ALO 3:0

23e minuut.
De Gregori verovert de bal door een tackle van achteren. De Gregori probeert naar een medespeler te passen. Mommers heeft problemen om de bal te vangen. Mommers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC ALO 4:0

24e minuut.
Ghittoni onderschept slim de pass. Ghittoni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Munandar de bal. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC ALO 5:0

31e minuut.
Kurissoo onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munandar rent richting de bal. Munandar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelayo onderschept slim de pass. Pelayo geeft een hoge lob. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers schiet op doel. Lüüs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pelayo is nu in balbezit. Pelayo passt de bal zonder na te denken. Mommers is nu in balbezit. Mommers draait met de bal, schiet en ... Lüüs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC ALO 6:0

35e minuut.
Munandar geeft een hoge lob. Lüüs speelt de bal door. Pelayo geeft een hoge lob. Munandar is nu in balbezit. Munandar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ghittoni is nu in balbezit. Ghittoni geeft de bal voor. Munandar kopt de bal weg. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC ALO 7:0

44e minuut.
Daar is De Gregori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Gregori passt de bal zonder na te denken. Ghittoni is nu in balbezit. Ghittoni probeert naar een medespeler te passen. De Gregori is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystique 18%, FC ALO 82%.
Mystique - FC ALO 7:0

49e minuut.
Pelayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni rent richting de bal. Pelayo rent richting de bal. Pelayo geeft de bal voor. Mommers springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC ALO 8:0

52e minuut.
Mommers passt de bal met de wreef. Masik bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar onderschept slim de pass. Munandar draait met de bal, schiet en ... Lüüs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC ALO 9:0

53e minuut.
De Gregori passt de bal met de wreef. Kess is nu in balbezit. Mommers onderschept slim de pass. Mommers schiet op doel. Masik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC ALO 10:0

54e minuut.
Suurjärv heeft problemen om de bal te vangen. Suurjärv passt de bal zonder na te denken. Hermanson is nu in balbezit. Munandar onderschept slim de pass. Munandar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Raha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pelayo rent richting de bal. Pelayo speelt de bal door. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC ALO 11:0

56e minuut.
Suurjärv met een sublieme pass. Daar is Rebel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Gregori onderschept slim de pass. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ghittoni onderschept slim de pass. Ghittoni geeft een lange en hoge pass. Daar is Masik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mommers is nu in balbezit. De Gregori is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ghittoni zal de hoekschop nemen. Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Marszałek is nu in balbezit. Marszałek geeft de bal voor. De Gregori controleert de bal met de borst. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. Lüüs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC ALO 12:0

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lüüs trapt de bal weg. Pelayo met een sublieme pass. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC ALO 13:0

70e minuut.
Inworp. Pelayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghittoni geeft een hoge lob. De Gregori krijgt zijn hoofd ertegen. Lüüs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Mommers is nu in balbezit. Mommers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC ALO 14:0

73e minuut.
Pelayo geeft een hoge lob. Kurissoo kopt de bal weg. Ghittoni probeert naar een medespeler te passen. Munandar rent richting de bal. Munandar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lüüs maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Munandar rent richting de bal. Munandar geeft een lange en hoge pass. De Gregori rent richting de bal. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. Lüüs bokst de bal weg. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC ALO 15:0

86e minuut.
Rebel heeft problemen om de bal te vangen. Paap bereikt de bal nog maar net als eerste. Paap geeft een lange en hoge pass. Munandar rent richting de bal. Munandar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - FC ALO 16:0

89e minuut.
Ghittoni geeft een hoge lob. Onton kopt de bal weg. Hermanson is nu in balbezit. Munandar onderschept slim de pass. Munandar geeft de bal voor. Lüüs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystique 21%, FC ALO 79%.
Mystique - FC ALO 16:0