Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
su ema FC ALO
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Grauberg rent richting de bal. Meresmaa verovert de bal door een tackle van achteren. Meresmaa passt de bal zonder na te denken. Piilberg is nu in balbezit. Piilberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
su ema - FC ALO 1:0

10e minuut.
Rebel rent richting de bal. Enno bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebel begaat een overtreding. Rebel krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Grauberg verovert de bal door een tackle van achteren. Grauberg met een sublieme pass. Piilberg rent richting de bal. Piilberg schiet op doel. Lüüs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: su ema 48%, FC ALO 52%.
su ema - FC ALO 1:0

63e minuut.
Piilberg is nu in balbezit. Piilberg schiet op doel. Kollo kan de bal niet met de borst controleren. Kollo draait met de bal, schiet en ... Lüüs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
su ema - FC ALO 2:0

76e minuut.
Piilberg verovert de bal door een tackle van achteren. Piilberg passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grauberg de bal. Grauberg haalt uit met een fantastische trap. Lüüs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
su ema - FC ALO 3:0

88e minuut.
Koplik is nu in balbezit. Koplik speelt de bal door. Klungelig pakt Suurjärv de bal. Suurjärv haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kreem de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
su ema - FC ALO 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: su ema 39%, FC ALO 61%.
su ema - FC ALO 3:1