Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystique Hullud Mesilased
Koit feat. Uno Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
42 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 16.1
solide Schieten zwak
matig Passen hopeloos
goed Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Pelayo geeft de bal voor. Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar draait met de bal, schiet en ... Kosemets probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Hullud Mesilased 1:0

4e minuut.
Pihelgas heeft problemen om de bal te vangen. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori met een sublieme pass. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers schiet op doel. Sallen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Mommers onderschept slim de pass. Mommers probeert naar een medespeler te passen. De Gregori rent richting de bal. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Hullud Mesilased 2:0

9e minuut.
Kosemets geeft de bal voor. Inworp. Ghittoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers geeft een hoge lob. Sallen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt De Gregori de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Hullud Mesilased 3:0

10e minuut.
De Gregori heeft problemen om de bal te vangen. De Gregori passt de bal met de wreef. Pihelgas heeft problemen om de bal te vangen. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Rahumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ghittoni geeft een lange en hoge pass. Mommers rent richting de bal. Mommers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sallen met een harde bal richting middenveld. Ghittoni geeft een lange en hoge pass. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Hullud Mesilased 4:0

15e minuut.
Vanamurd bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelayo rent richting de bal. Pelayo passt de bal met de wreef. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori schiet op doel. Sallen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Naan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ghittoni naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Munandar rent richting de bal. Munandar passt de bal in één keer door. Kasesalu is nu in balbezit. De Gregori verovert de bal door een tackle van achteren. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Sallen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kosemets heeft problemen om de bal te vangen. Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Hullud Mesilased 5:0

31e minuut.
Pelayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelayo geeft een hoge lob. Naan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mommers rent richting de bal. Mommers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Raha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mommers de bal. Timm rent richting de bal. Mommers verovert de bal door een tackle van achteren. Mommers haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kosemets heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kosemets de bal onder controle te krijgen. Pelayo geeft een lange en hoge pass. De Gregori springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mommers is nu in balbezit. Mommers geeft een hoge lob. Martin heeft problemen om de bal te vangen. De Gregori rent richting de bal. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Hullud Mesilased 6:0

39e minuut.
Pelayo heeft problemen om de bal te vangen. Pelayo geeft een hoge lob. De Gregori rent richting de bal. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Sallen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Hullud Mesilased 7:0

43e minuut.
Martin passt de bal in één keer door. Raha speelt de bal door. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Sallen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Hullud Mesilased 8:0

44e minuut.
Daar is Rahumägi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pihelgas is nu in balbezit. De Gregori onderschept slim de pass. Mommers is nu in balbezit. Mommers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystique 17%, Hullud Mesilased 83%.
Mystique - Hullud Mesilased 8:0

46e minuut.
Martin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raha met een snelle inworp. Pelayo is nu in balbezit. Pelayo geeft de bal voor. Sallen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Hullud Mesilased 9:0

48e minuut.
Pelayo onderschept slim de pass. Pelayo geeft een hoge lob. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Sallen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Rahumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahumägi passt de bal in één keer door. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelayo onderschept slim de pass. Pelayo passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Marszałek geeft een hoge lob. Mommers kopt de bal weg. Pelayo heeft problemen om de bal te vangen. De Gregori rent richting de bal. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pelayo probeert naar een medespeler te passen. Munandar is nu in balbezit. Munandar geeft de bal voor. De Gregori rent richting de bal. De Gregori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Hullud Mesilased 10:0

57e minuut.
Timm bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers verovert de bal door een tackle van achteren. Mommers geeft een hoge lob. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Hullud Mesilased 11:0

64e minuut.
Mommers is nu in balbezit. Mommers passt de bal met de wreef. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Sallen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Hullud Mesilased 12:0

66e minuut.
Naan is nu in balbezit. Munandar verovert de bal door een tackle van achteren. Munandar geeft een lange en hoge pass. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Sallen bokst de bal weg.

69e minuut.
Martin heeft problemen om de bal te vangen. Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar met een sublieme pass. De Gregori rent richting de bal. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Raha met een snelle inworp. Pelayo probeert naar een medespeler te passen. De Gregori rent richting de bal. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pelayo speelt de bal door. Marszałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszałek geeft de bal voor. Munandar rent richting de bal. Munandar passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Sallen trapt de bal weg. Timm kan de bal niet met de borst controleren. Mommers is nu in balbezit. Mommers geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Gregori rent richting de bal. De Gregori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Hullud Mesilased 13:0

76e minuut.
Lõuend bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszałek verovert de bal door een tackle van achteren. Marszałek geeft een lange en hoge pass. De Gregori rent richting de bal. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Sallen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Paap verovert de bal door een tackle van achteren. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers probeert naar een medespeler te passen. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Hullud Mesilased 14:0

81e minuut.
Rahumägi probeert naar een medespeler te passen. Marszałek rent richting de bal. Marszałek geeft een lange en hoge pass. Mommers is nu in balbezit. Mommers geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Marszałek de bal. Paap bereikt de bal nog maar net als eerste. Paap geeft de bal voor. Munandar rent richting de bal. Munandar schiet op doel. De bal raakt de paal. De Gregori rent richting de bal. De Gregori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Hullud Mesilased 15:0

90e minuut.
Daar is Timm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mommers is nu in balbezit. Mommers geeft een hoge lob. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. Sallen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Hullud Mesilased 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystique 26%, Hullud Mesilased 74%.
Mystique - Hullud Mesilased 16:0