Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raudsed Mudakoonud FC Kivipallurid
Normal Tactiek First
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 24.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Animägi met een sublieme pass. Klungelig pakt Piirsoo de bal. Piirsoo probeert naar een medespeler te passen. Maalmeister is nu in balbezit. Maalmeister haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Konrad trapt de bal weg. Saravik probeert de bal met de borst te controleren. Saravik met een sublieme pass. Daar is Urla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Piirsoo rent richting de bal. Piirsoo speelt de bal door. Ubin heeft problemen om de bal te vangen. Urla bereikt de bal nog maar net als eerste. Urla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Põhjala trapt de bal weg van het doel. Sillaots kopt de bal weg. Daar is Nõmm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maalmeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Maalmeister schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raudsed Mudakoonud 56%, FC Kivipallurid 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raudsed Mudakoonud - FC Kivipallurid 0:0

49e minuut.
Grossmann passt de bal met de wreef. Rääk is nu in balbezit. Rääk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Urla de bal. Urla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Saravik verovert de bal door een tackle van achteren. Saravik geeft de bal voor. Urla is nu in balbezit. Urla draait met de bal, schiet en ... Konrad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudsed Mudakoonud - FC Kivipallurid 0:1

64e minuut.
Piirsoo met een sublieme pass. Viirna is nu in balbezit. Maalmeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Viirna bereikt de bal nog maar net als eerste. Viirna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Milder heeft problemen om de bal te vangen. Milder met een sublieme pass. Truu heeft problemen om de bal te vangen. Urla is nu in balbezit. Urla schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Sillaots geeft een hoge lob. Karask rent richting de bal. Karask geeft de bal voor. Tuhkanen is nu in balbezit. Tuhkanen geeft een lange en hoge pass. Konrad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raudsed Mudakoonud 59%, FC Kivipallurid 41%.
Raudsed Mudakoonud - FC Kivipallurid 0:1