Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kivipallurid Raudsed Mudakoonud
First Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 16
matig Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Piirsoo rent richting de bal. Piirsoo speelt de bal door. Klungelig pakt Maalmeister de bal. Klasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klasen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Põhjala werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Maalmeister heeft problemen om de bal te vangen. Nõmm is nu in balbezit. Maalmeister onderschept slim de pass. Maalmeister haalt uit met een fantastische trap. Põhjala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Grossmann onderschept slim de pass. Grossmann geeft een hoge lob. Ubin heeft problemen om de bal te vangen. Kell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Truu probeert naar een medespeler te passen. Urla rent richting de bal. Ubin is nu in balbezit. Urla verovert de bal door een tackle van achteren. Urla draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivipallurid - Raudsed Mudakoonud 1:0

34e minuut.
Urla probeert de bal met de borst te controleren. Evart bereikt de bal nog maar net als eerste. Urla bereikt de bal nog maar net als eerste. Urla haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ubin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saravik neemt de hoekschop. Daar is Sillaots, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urla bereikt de bal nog maar net als eerste. Urla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivipallurid - Raudsed Mudakoonud 2:0

44e minuut.
Ubin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saravik met de inworp. Tuhkanen heeft problemen om de bal te vangen. Tuhkanen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kivipallurid 46%, Raudsed Mudakoonud 54%.
FC Kivipallurid - Raudsed Mudakoonud 2:0

52e minuut.
Piirsoo passt de bal in één keer door. Inworp. Grossmann met de inworp. Sillaots rent richting de bal. Sillaots geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Kell is nu in balbezit. Kell draait met de bal, schiet en ... Konrad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivipallurid - Raudsed Mudakoonud 3:0

61e minuut.
Ubin geeft de bal voor. Klungelig pakt Milder de bal. Saravik met een sublieme pass. Urla bereikt de bal nog maar net als eerste. Urla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Grossmann met een sublieme pass. Sillaots bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillaots geeft een hoge lob. Urla rent richting de bal. Urla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Grossmann is nu in balbezit. Grossmann passt de bal in één keer door. Truu is nu in balbezit. Kell onderschept slim de pass. Kell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kivipallurid 39%, Raudsed Mudakoonud 61%.
FC Kivipallurid - Raudsed Mudakoonud 3:0