Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kivipallurid Hullud Mesilased
First Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 15.7
matig Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Nõmm geeft de bal voor. Kell kopt de bal weg. Urla rent richting de bal. Urla haalt uit met een fantastische trap. Sallen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivipallurid - Hullud Mesilased 1:0

7e minuut.
Rääk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saarepera komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Pihelgas onderschept slim de pass. Sillaots onderschept slim de pass. Kell rent richting de bal. Kell haalt uit met een fantastische trap. Sallen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivipallurid - Hullud Mesilased 2:0

19e minuut.
Naan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rahumägi de bal onder controle te krijgen. Grossmann rent richting de bal. Rahumägi onderschept slim de pass. Rahumägi haalt uit met een fantastische trap. Põhjala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vanamurd bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanamurd haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillaots bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillaots passt de bal met de wreef. Kell rent richting de bal. Kell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sillaots geeft een lange en hoge pass. Sallen speelt de bal door. Pihelgas is nu in balbezit. Kell verovert de bal door een tackle van achteren. Kell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivipallurid - Hullud Mesilased 3:0

30e minuut.
Daar is Rahumägi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urla rent richting de bal. Urla passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kell de bal. Kell haalt uit met een fantastische trap. Sallen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kasesalu de bal. Kell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kell draait met de bal, schiet en ... Sallen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivipallurid - Hullud Mesilased 4:0

40e minuut.
Klungelig pakt Tuhkanen de bal. Rahumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuhkanen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuhkanen krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Daar is Rahumägi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grossmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grossmann geeft een lange en hoge pass. Kell is nu in balbezit. Kell haalt uit met een fantastische trap. Sallen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kivipallurid 46%, Hullud Mesilased 54%.
FC Kivipallurid - Hullud Mesilased 4:0

49e minuut.
Naan is nu in balbezit. Saravik verovert de bal door een tackle van achteren. Saravik probeert naar een medespeler te passen. Urla is nu in balbezit. Urla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rahumägi is nu in balbezit. Sillaots verovert de bal door een tackle van achteren. Sillaots geeft een hoge lob. Kell is nu in balbezit. Kell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivipallurid - Hullud Mesilased 5:0

63e minuut.
Pihelgas is nu in balbezit. Grossmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grossmann probeert naar een medespeler te passen. Kell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kivipallurid 43%, Hullud Mesilased 57%.
FC Kivipallurid - Hullud Mesilased 5:0