Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hullud Mesilased FC Kivipallurid
Normal Tactiek First
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 28
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Grossmann is nu in balbezit. Grossmann passt de bal zonder na te denken. Kell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kell draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Timm rent richting de bal. Kell verovert de bal door een tackle van achteren. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kell onderschept slim de pass. Kell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sillaots bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillaots passt de bal zonder na te denken. Kell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kell haalt uit met een fantastische trap. Sallen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullud Mesilased - FC Kivipallurid 0:1

22e minuut.
Naan is nu in balbezit. Grossmann onderschept slim de pass. Grossmann met een sublieme pass. Urla rent richting de bal. Urla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Naan rent richting de bal. Naan met een sublieme pass. Sillaots speelt de bal door. Rahumägi is nu in balbezit. Rahumägi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hullud Mesilased - FC Kivipallurid 1:1

31e minuut.
Klungelig pakt Kell de bal. Kell passt de bal met de wreef. Urla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rahumägi passt de bal met de wreef. Sillaots is nu in balbezit. Sillaots passt de bal in één keer door. Kell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullud Mesilased - FC Kivipallurid 1:2

37e minuut.
Kell passt de bal in één keer door. Rahumägi rent richting de bal. Rahumägi passt de bal met de wreef. Vanamurd is nu in balbezit. Vanamurd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullud Mesilased 59%, FC Kivipallurid 41%.
Hullud Mesilased - FC Kivipallurid 1:2

46e minuut.
Kell passt de bal met de wreef. Nõmm is nu in balbezit. Nõmm geeft een hoge lob. Kell rent richting de bal. Kell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Grossmann de bal. Grossmann met een sublieme pass. Kell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kell draait met de bal, schiet en ... Sallen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullud Mesilased - FC Kivipallurid 1:3

61e minuut.
Tuhkanen met een sublieme pass. Saarepera rent richting de bal. Saarepera geeft een lange en hoge pass. Urla is nu in balbezit. Urla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Martin geeft een hoge lob. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas probeert naar een medespeler te passen. Urla bereikt de bal nog maar net als eerste. Urla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Tuhkanen is nu in balbezit. Tuhkanen passt de bal in één keer door. Pihelgas heeft problemen om de bal te vangen. Urla bereikt de bal nog maar net als eerste. Urla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullud Mesilased 60%, FC Kivipallurid 40%.
Hullud Mesilased - FC Kivipallurid 1:3