Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystique Raudsed Mudakoonud
Koit feat. Uno Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 16.6
solid Schieten poor
average Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


3e minuut.
Pelayo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert De Gregori de bal onder controle te krijgen. Karask rent richting de bal. De Gregori verovert de bal door een tackle van achteren. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mommers probeert naar een medespeler te passen. Evart heeft problemen om de bal te vangen. Milder is nu in balbezit. Munandar onderschept slim de pass. Munandar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Raha geeft een hoge lob. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ubin. Ubin krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Munandar kopt de bal weg. Klungelig pakt De Gregori de bal. Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Doeltrap. Konrad trapt de bal weg van het doel. Munandar is nu in balbezit. Munandar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Animägi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piirsoo rent richting de bal. Piirsoo probeert naar een medespeler te passen. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt De Gregori de bal. De Gregori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Inworp. Ghittoni met een snelle inworp. Pelayo is nu in balbezit. Pelayo geeft een hoge lob. Munandar geeft een lange en hoge pass. Konrad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Raudsed Mudakoonud 1:0

16e minuut.
Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar passt de bal met de wreef. Karask is nu in balbezit. De Gregori verovert de bal door een tackle van achteren. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Raudsed Mudakoonud 2:0

18e minuut.
Pelayo is nu in balbezit. Pelayo geeft een lange en hoge pass. Mommers rent richting de bal. Mommers geeft een lange en hoge pass. Munandar geeft een lange en hoge pass. Konrad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munandar met de inworp. Pelayo heeft problemen om de bal te vangen. Munandar geeft een lange en hoge pass. De Gregori maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pelayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghittoni met een sublieme pass. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Karask probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Haroutiunyan probeert de bal met de borst te controleren. Haroutiunyan passt de bal in één keer door. Pross speelt de bal door. De Gregori rent richting de bal. De Gregori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Raudsed Mudakoonud 3:0

23e minuut.
Maalmeister heeft problemen om de bal te vangen. Viirna is nu in balbezit. De Gregori onderschept slim de pass. Munandar rent richting de bal. Munandar schiet op doel. Konrad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Konrad met een sublieme pass. Pross is nu in balbezit. Munandar begaat een overtreding. Munandar krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Klungelig pakt Mommers de bal. Mommers kopt de bal weg. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Raudsed Mudakoonud 4:0

34e minuut.
Raha geeft een hoge lob. Munandar is nu in balbezit. Munandar geeft een hoge lob. Mommers is nu in balbezit. Mommers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Raudsed Mudakoonud 5:0

36e minuut.
Piirsoo rent richting de bal. Mommers onderschept slim de pass. Mommers met een sublieme pass. De Gregori rent richting de bal. De Gregori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
De Gregori verovert de bal door een tackle van achteren. De Gregori met een sublieme pass. Mommers is nu in balbezit. Munandar rent richting de bal. Munandar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Raudsed Mudakoonud 6:0

40e minuut.
Munandar rent richting de bal. Munandar probeert naar een medespeler te passen. De Gregori rent richting de bal. De Gregori schiet op doel. Konrad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Raudsed Mudakoonud 7:0

42e minuut.
Ghittoni rent richting de bal. Ghittoni geeft een lange en hoge pass. De Gregori rent richting de bal. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. Konrad maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Milder verovert de bal door een tackle van achteren. Milder geeft de bal voor. Inworp. Pelayo met de inworp. Munandar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystique 16%, Raudsed Mudakoonud 84%.
Mystique - Raudsed Mudakoonud 7:0

49e minuut.
De Gregori onderschept slim de pass. De Gregori passt de bal met de wreef. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers draait met de bal, schiet en ... Konrad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Raudsed Mudakoonud 8:0

49e minuut.
Viirna probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maalmeister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Raudsed Mudakoonud 9:0

53e minuut.
Pelayo geeft de bal voor. Daar is Milder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munandar probeert naar een medespeler te passen. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori draait met de bal, schiet en ... Konrad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Raudsed Mudakoonud 10:0

55e minuut.
Pelayo rent richting de bal. Pelayo geeft een hoge lob. Daar is Lestsepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lestsepp verovert de bal door een tackle van achteren. Mommers geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Munandar is nu in balbezit. Munandar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Raudsed Mudakoonud 11:0

58e minuut.
Evart heeft problemen om de bal te vangen. Munandar rent richting de bal. Munandar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Gregori de bal. De Gregori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Karask geeft een lange en hoge pass. Pelayo kopt de bal weg. Ghittoni met een sublieme pass. De Gregori rent richting de bal. De Gregori schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Konrad bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Raha kopt de bal weg. Pelayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelayo geeft een hoge lob. De Gregori heeft problemen om de bal te vangen. De Gregori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Pross geeft de bal voor. Daar is Ghittoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghittoni geeft een hoge lob. Mommers is nu in balbezit. Mommers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Raha onderschept slim de pass. Raha geeft een lange en hoge pass. De Gregori rent richting de bal. De Gregori schiet op doel. Konrad maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Raha met een snelle inworp. Pelayo met een sublieme pass. De Gregori rent richting de bal. Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar haalt uit met een fantastische trap. Konrad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Raudsed Mudakoonud 12:0

76e minuut.
Marszałek kopt de bal weg. Pelayo geeft de bal voor. Mommers geeft een hoge lob. Munandar maakt een snoekduik en kopt de bal. Ubin heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregori geeft de bal voor. Klungelig pakt Munandar de bal. Munandar schiet op doel. Konrad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Raudsed Mudakoonud 13:0

85e minuut.
Pelayo passt de bal zonder na te denken. De Gregori bereikt de bal nog maar net als eerste. Karask verovert de bal door een tackle van achteren. Munandar verovert de bal door een tackle van achteren. Munandar draait met de bal, schiet en ... Konrad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestsepp legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mommers raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. De Gregori neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Raudsed Mudakoonud 14:0

87e minuut.
Pelayo geeft een lange en hoge pass. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers passt de bal in één keer door. De Gregori is nu in balbezit. De Gregori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystique 22%, Raudsed Mudakoonud 78%.
Mystique - Raudsed Mudakoonud 14:0