Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:41
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.04 [del]
  • Stadion: Dany Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 44621
Dany East Padulj city
s Tactiek nova
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
66.8 gemiddelde waardering 65.3
outstanding Schieten formidable
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Genç passt de bal met de wreef. Łojek is nu in balbezit. Padineanu onderschept slim de pass. Padineanu haalt uit met een fantastische trap. Švorinić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - East Padulj city 1:0

4e minuut.
Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre geeft de bal voor. Łojek probeert de bal aan de voet te houden. Berio bereikt de bal nog maar net als eerste. Berio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Yengeç is nu in balbezit. Yengeç probeert naar een medespeler te passen. Szaleniec rent richting de bal. Fech verovert de bal door een tackle van achteren. Fech schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dany - East Padulj city 1:1

7e minuut.
Panzavecchia rent richting de bal. Yengeç onderschept slim de pass. Yengeç met een sublieme pass. Fech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Szaleniec is nu in balbezit. Fech onderschept slim de pass. Fech geeft de bal voor. Roman is nu in balbezit. Roman draait met de bal, schiet en ... Malfa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Roman is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - East Padulj city 1:2

12e minuut.
Bekkelund speelt de bal door. Genç rent richting de bal. Kanar maakt een afschuwelijke overtreding. Kanar krijgt een gele kaart. Genç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bekkelund komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu passt de bal met de wreef. Maury onderschept slim de pass. Berio rent richting de bal. Berio schiet op doel. Švorinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Genç draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Łojek de bal onder controle te krijgen. Berio bereikt de bal nog maar net als eerste. Berio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dany - East Padulj city 2:2

25e minuut.
Genç passt de bal in één keer door. Bekkelund speelt de bal door. Klungelig pakt Padineanu de bal. Berio rent richting de bal. Berio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gevorgyan is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gevorgyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roman is nu in balbezit. Roman haalt uit met een fantastische trap. Malfa bokst de bal weg.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yengeç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panzavecchia rent richting de bal. Fech onderschept slim de pass. Fech geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oasenegre is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - East Padulj city 2:3

31e minuut.
Trojan probeert naar een medespeler te passen. Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Roman de bal. Roman draait met de bal, schiet en ... Malfa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Szaleniec geeft een hoge lob. Maury kopt de bal weg. Gevorgyan probeert de bal aan de voet te houden. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu draait met de bal, schiet en ... Švorinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dany 54%, East Padulj city 46%.
Dany - East Padulj city 2:3

52e minuut.
Martinek is nu in balbezit. Martinek geeft een hoge lob. Bogdanovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Berio onderschept slim de pass. Berio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Trojan probeert naar een medespeler te passen. Yengeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç met een sublieme pass. Fech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fech draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Martinek geeft de bal voor. Berio kopt de bal weg. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç schiet op doel. Švorinić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dany - East Padulj city 3:3

61e minuut.
Bekkelund met de inworp. Martinek rent richting de bal. Martinek geeft een hoge lob. Berio rent richting de bal. Padineanu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Bottaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bottaro probeert naar een medespeler te passen. Szaleniec geeft een hoge lob. Padineanu rent richting de bal. Padineanu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Bekkelund met een snelle inworp. Genç rent richting de bal. Genç geeft een hoge lob. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu draait met de bal, schiet en ... Švorinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maury onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - East Padulj city 4:3

72e minuut.
Gevorgyan geeft een lange en hoge pass. Panzavecchia kopt de bal weg. Trojan probeert naar een medespeler te passen. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Szaleniec kopt de bal weg. Bekkelund probeert naar een medespeler te passen. Genç is nu in balbezit. Genç haalt uit met een fantastische trap. Švorinić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Maury de bal. Padineanu is nu in balbezit. Maury onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - East Padulj city 5:3

79e minuut.
Kerkai met een sublieme pass. Trojan controleert de bal met de borst. Martinek met een sublieme pass. Padineanu rent richting de bal. Padineanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Yengeç rent richting de bal. Yengeç passt de bal met de wreef. Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fech onderschept slim de pass. Fech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Panzavecchia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maury is nu in balbezit. Padineanu verovert de bal door een tackle van achteren. Padineanu geeft een hoge lob. Genç krijgt zijn hoofd ertegen. Švorinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Trojan speelt de bal door. Bekkelund kan de bal niet met de borst controleren. Kerkai probeert naar een medespeler te passen. Yengeç heeft problemen om de bal te vangen. Yengeç geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dany 49%, East Padulj city 51%.
Dany - East Padulj city 5:3