Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garinjosi FC El Loco
SNL Tactiek Liga 3
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
49.6 gemiddelde waardering 63.1
solid Schieten outstanding
adequate Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Ovečkin rent richting de bal. Škoda onderschept slim de pass. Škoda geeft een lange en hoge pass. Jakovčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovčev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ovečkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Škoda is nu in balbezit. Škoda geeft een hoge lob. Šolak rent richting de bal. Šolak schiet op doel. Beretovac bokst de bal weg. Daar is Trol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljubibratić rent richting de bal. Ljubibratić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - FC El Loco 0:1

9e minuut.
Pinjuh onderschept slim de pass. Ovečkin onderschept slim de pass. Ovečkin geeft een lange en hoge pass. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Suvajac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Škoda passt de bal met de wreef. Jakovčev is nu in balbezit. Jakovčev passt de bal zonder na te denken. Daar is Ljubibratić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljubibratić haalt uit met een fantastische trap. Beretovac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Minh Quân rent richting de bal. Jevđević onderschept slim de pass. Jevđević geeft de bal voor. Šolak rent richting de bal. Šolak draait met de bal, schiet en ... Beretovac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Minh Quân passt de bal met de wreef. Čupić geeft de bal voor. Šolak is nu in balbezit. Šolak haalt uit met een fantastische trap. Beretovac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Jevđević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jevđević passt de bal zonder na te denken. Ljubibratić is nu in balbezit. Ljubibratić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - FC El Loco 0:2

31e minuut.
Škoda met de inworp. Minh Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovčev onderschept slim de pass. Ljubibratić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubibratić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jevđević kopt de bal weg. Škoda geeft een lange en hoge pass. Šolak is nu in balbezit. Šolak draait met de bal, schiet en ... Beretovac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - FC El Loco 0:3

39e minuut.
Vujadin is nu in balbezit. Vujadin speelt de bal door. Runjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovčev verovert de bal door een tackle van achteren. Jakovčev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šolak rent richting de bal. Šolak draait met de bal, schiet en ... Beretovac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - FC El Loco 0:4

44e minuut.
Jakovčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovčev speelt de bal door. Ljubibratić rent richting de bal. Ljubibratić schiet op doel. Beretovac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - FC El Loco 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garinjosi 67%, FC El Loco 33%.
Garinjosi - FC El Loco 0:5

53e minuut.
Štefan geeft een lange en hoge pass. Ljubibratić kopt de bal weg. Klungelig pakt de Hollanda de bal. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Jevđević rent richting de bal. Jevđević geeft een lange en hoge pass. Ljubibratić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovčev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Jablan kopt de bal weg. Runjić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinjuh. Pinjuh krijgt een gele kaart. Runjić raakt geblesseerd tijdens het duel. Ovečkin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jevđević heeft problemen om de bal te vangen. Jevđević geeft de bal voor. Bahr probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jakovčev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakovčev haalt uit met een fantastische trap. Beretovac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
de Hollanda passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Škoda met de inworp. Jakovčev geeft een lange en hoge pass. Šolak is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jevđević is nu in balbezit. Jevđević geeft een lange en hoge pass. Jakovčev kopt de bal weg. Šolak is nu in balbezit. Šolak schiet op doel. Beretovac bokst de bal weg.

87e minuut.
Trol kopt de bal weg. Škoda is nu in balbezit. Škoda passt de bal met de wreef. Jakovčev is nu in balbezit. Jakovčev draait met de bal, schiet en ... Beretovac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garinjosi 65%, FC El Loco 35%.
Garinjosi - FC El Loco 0:5