Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
peaNUTS Nexe Nasice
AJMOOOO Tactiek abc
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
59.3 gemiddelde waardering 62.6
very good Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Baltă passt de bal zonder na te denken. Katalenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Katalenić passt de bal in één keer door. Jurasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasz schiet op doel. Seheryıldızı bokst de bal weg.

6e minuut.
Baltă maakt een snoekduik en kopt de bal. Seheryıldızı probeert naar een medespeler te passen. Gorić kopt de bal weg. kirigin rent richting de bal. kirigin geeft een lange en hoge pass. Seheryıldızı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
kirigin met de inworp. Binički is nu in balbezit. Baltă verovert de bal door een tackle van achteren. Baltă geeft de bal voor. Jurasz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
peaNUTS - Nexe Nasice 0:1

13e minuut.
Bazilevich rent richting de bal. Bazilevich geeft de bal voor. Karaga kopt de bal weg. Václavík is nu in balbezit. Václavík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Binički speelt de bal door. Kapov rent richting de bal. Katalenić onderschept slim de pass. Katalenić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jurasz is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grozni neemt de hoekschop. Katalenić geeft een hoge lob. Baltă maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Provalić geeft een hoge lob. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Binički begaat een overtreding. Binički krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Karaga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kapov de bal. Gyepes geeft een lange en hoge pass. Václavík maakt een snoekduik en kopt de bal. Vécsey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gyepes onderschept slim de pass. Karaga met een sublieme pass. Václavík rent richting de bal. Václavík schiet op doel. Vécsey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
peaNUTS - Nexe Nasice 1:1

34e minuut.
Katalenić geeft een hoge lob. Baltă heeft problemen om de bal te vangen. Binički is nu in balbezit. Baltă verovert de bal door een tackle van achteren. Baltă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Gyepes met een sublieme pass. Jurcan met een sublieme pass. Václavík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyepes is nu in balbezit. Gyepes geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Katalenić passt de bal zonder na te denken. Baltă is nu in balbezit. Binički legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baltă raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Katalenić neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Katalenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Katalenić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peaNUTS 50%, Nexe Nasice 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
peaNUTS - Nexe Nasice 1:1

54e minuut.
Karaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Provalić is nu in balbezit. Provalić passt de bal in één keer door. Piriyev is nu in balbezit. Piriyev draait met de bal, schiet en ... Vécsey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Václavík rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Karaga rent richting de bal. Karaga probeert naar een medespeler te passen. Václavík is nu in balbezit. Václavík draait met de bal, schiet en ... Vécsey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peaNUTS - Nexe Nasice 2:1

73e minuut.
Gorić speelt de bal door. kirigin rent richting de bal. kirigin geeft een lange en hoge pass. Jurasz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
peaNUTS - Nexe Nasice 2:2

79e minuut.
Binički is nu in balbezit. Binički geeft een lange en hoge pass. Mazzola rent richting de bal. Václavík onderschept slim de pass. Václavík schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gyepes geeft een lange en hoge pass. Václavík bereikt de bal nog maar net als eerste. Václavík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gyepes bereikt de bal nog maar net als eerste. Václavík rent richting de bal. Gyepes geeft een hoge lob. Václavík rent richting de bal. Václavík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
peaNUTS - Nexe Nasice 3:2

85e minuut.
Jurcan met een sublieme pass. Kapov met een sublieme pass. Václavík bereikt de bal nog maar net als eerste. Václavík draait met de bal, schiet en ... Vécsey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peaNUTS - Nexe Nasice 4:2

87e minuut.
kirigin is nu in balbezit. kirigin passt de bal in één keer door. Baltă rent richting de bal. Baltă schiet op doel. Seheryıldızı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
peaNUTS - Nexe Nasice 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peaNUTS 41%, Nexe Nasice 59%.
peaNUTS - Nexe Nasice 4:3