Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U BULJU Anaheim Mighty Ducks
novo Tactiek nova 4-3-3
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
53.5 gemiddelde waardering 61.8
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Czopik speelt de bal door. Idaszak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Urem de bal. Jalil rent richting de bal. Jalil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lesme speelt de bal door. Daar is Okun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klapzuba. Klapzuba krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Selkirk geeft de bal voor. Grabovac is nu in balbezit. Grabovac passt de bal in één keer door. Okun rent richting de bal. Okun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Lesme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jalil rent richting de bal. Cilfoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalil onderschept slim de pass. Jalil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Woźnica rent richting de bal. Woźnica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Okun rent richting de bal. Klapzuba begaat een overtreding. Okun raakt geblesseerd tijdens het duel. Grabovac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Okun springt en kopt de bal. Kurach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - Anaheim Mighty Ducks 0:1

23e minuut.
Grabovac passt de bal in één keer door. Wingert probeert naar een medespeler te passen. Okun is nu in balbezit. Okun draait met de bal, schiet en ... Kurach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - Anaheim Mighty Ducks 0:2

27e minuut.
Lesme passt de bal met de wreef. Urem geeft een hoge lob. Daar is Klapzuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelicarić rent richting de bal. Pelicarić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - Anaheim Mighty Ducks 0:3

28e minuut.
Urem neemt vlug de vrije trap. Pelicarić kopt de bal weg. Okun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - Anaheim Mighty Ducks 0:4

31e minuut.
Grabovac met een sublieme pass. Okun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okun passt de bal zonder na te denken. Pelicarić rent richting de bal. Pelicarić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Grabovac passt de bal zonder na te denken. Okun bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicarić rent richting de bal. Pelicarić draait met de bal, schiet en ... Kurach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - Anaheim Mighty Ducks 0:5

36e minuut.
Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme passt de bal met de wreef. Grabovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabovac geeft een hoge lob. Okun rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - Anaheim Mighty Ducks 0:6

38e minuut.
Lesme speelt de bal door. Wingert met een sublieme pass. Pelicarić rent richting de bal. Pelicarić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Szuszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Cilfoni verovert de bal door een tackle van achteren. Grabovac rent richting de bal. Wingert probeert naar een medespeler te passen. Pelicarić rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Cilfoni de bal. Wingert probeert naar een medespeler te passen. Pelicarić rent richting de bal. Pelicarić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - Anaheim Mighty Ducks 0:7

45e minuut.
Klungelig pakt Sætra de bal. Sætra geeft een hoge lob. Pelicarić is nu in balbezit. Okun rent richting de bal. Okun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U BULJU 63%, Anaheim Mighty Ducks 37%.
U BULJU - Anaheim Mighty Ducks 0:7

50e minuut.
Dobek rent richting de bal. Dobek geeft de bal voor. Daar is Woźnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woźnica geeft een lange en hoge pass. Szuszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Mirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Lesme is nu in balbezit. Jalil verovert de bal door een tackle van achteren. Szuszkiewicz is nu in balbezit. Szuszkiewicz schiet op doel. Mirović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - Anaheim Mighty Ducks 1:7

58e minuut.
Mężyk kopt de bal weg. Idaszak kan de bal niet met de borst controleren. Mężyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mężyk krijgt een gele kaart. Idaszak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobek met een snel genomen vrije trap. Jalil krijgt zijn hoofd ertegen. Mirović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - Anaheim Mighty Ducks 2:7

61e minuut.
Idaszak geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Jalil. Goede buitenspelval van de verdediging. Mężyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pelicarić rent richting de bal. Pelicarić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Selkirk. Pelicarić raakt geblesseerd tijdens het duel. Pelicarić komt bij de bal en schiet. Bolland probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - Anaheim Mighty Ducks 2:8

68e minuut.
Sætra met een snelle inworp. Wingert probeert naar een medespeler te passen. Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicarić haalt uit met een fantastische trap. Kurach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - Anaheim Mighty Ducks 2:9

72e minuut.
Grabovac met de inworp. Wingert met een sublieme pass. Sætra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sætra geeft de bal voor. Pelicarić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - Anaheim Mighty Ducks 2:10

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grabovac met een snelle inworp. Wingert geeft een lange en hoge pass. Okun springt en kopt de bal. Kurach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - Anaheim Mighty Ducks 2:11

89e minuut.
Mężyk geeft de bal voor. Sætra rent richting de bal. Sætra speelt de bal door. Cabaleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaleiro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U BULJU 60%, Anaheim Mighty Ducks 40%.
U BULJU - Anaheim Mighty Ducks 2:11