Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anaheim Mighty Ducks Nexe Nasice
nova 4-3-3 Tactiek abc
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 61.8
outstanding Schieten formidable
excellent Passen very good
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Jurasz geeft een lange en hoge pass. Baltă rent richting de bal. Lesme legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baltă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Katalenić neemt de penalty, wat een uithaal! Mirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Gorić kopt de bal weg. Katalenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Katalenić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jurasz de bal. Jurasz draait met de bal, schiet en ... Mirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Nexe Nasice 0:1

15e minuut.
Grozni heeft problemen om de bal te vangen. Grozni speelt de bal door. Jurasz is nu in balbezit. Jurasz schiet op doel. Mirović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Grabovac met een sublieme pass. Pelicarić is nu in balbezit. Bazilevich rent richting de bal. Okun verovert de bal door een tackle van achteren. Okun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Mazzola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grabovac met de inworp. Wingert geeft een lange en hoge pass. Pelicarić maakt een snoekduik en kopt de bal. Vécsey bokst de bal weg. Cabaleiro is nu in balbezit. Cabaleiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anaheim Mighty Ducks - Nexe Nasice 1:1

21e minuut.
Inworp. Grabovac met een snelle inworp. Wingert geeft een hoge lob. Cabaleiro rent richting de bal. Cabaleiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sætra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wingert rent richting de bal. Wingert geeft een hoge lob. Pelicarić springt en kopt de bal. Vécsey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Nexe Nasice 2:1

25e minuut.
Konterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Konterman geeft een lange en hoge pass. Jurasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasz draait met de bal, schiet en ... Mirović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anaheim Mighty Ducks - Nexe Nasice 2:2

29e minuut.
Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pelicarić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pelicarić neemt de penalty, wat een uithaal! Vécsey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Nexe Nasice 3:2

32e minuut.
Klungelig pakt Katalenić de bal. Katalenić met een sublieme pass. Jurasz rent richting de bal. Jurasz schiet op doel. Mirović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sætra is nu in balbezit. Sætra passt de bal zonder na te denken. Pelicarić rent richting de bal. Pelicarić haalt uit met een fantastische trap. Vécsey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Nexe Nasice 4:2

41e minuut.
Wingert met een sublieme pass. Sætra is nu in balbezit. Sætra geeft een hoge lob. Pelicarić krijgt zijn hoofd ertegen. Vécsey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Nexe Nasice 5:2

42e minuut.
Mazzola onderschept slim de pass. Mazzola speelt de bal door. Grabovac is nu in balbezit. Grabovac geeft een hoge lob. Pelicarić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Nexe Nasice 6:2

45e minuut.
Pelicarić rent richting de bal. Okun speelt de bal door. Cabaleiro is nu in balbezit. Cabaleiro passt de bal zonder na te denken. Bazilevich verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sætra neemt de hoekschop. Cabaleiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Nexe Nasice 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anaheim Mighty Ducks 45%, Nexe Nasice 55%.
Anaheim Mighty Ducks - Nexe Nasice 7:2

46e minuut.
Sætra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wingert met een sublieme pass. Okun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okun schiet op doel. Vécsey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Nexe Nasice 8:2

48e minuut.
Jurasz is nu in balbezit. Katalenić rent richting de bal. Jurasz rent richting de bal. Jurasz haalt uit met een fantastische trap. Mirović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Nexe Nasice 8:3

51e minuut.
Bazilevich geeft de bal voor. Inworp. Sætra met de inworp. Wingert rent richting de bal. Wingert geeft de bal voor. Vécsey bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Wingert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sætra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sætra passt de bal zonder na te denken. Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicarić draait met de bal, schiet en ... Vécsey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Inworp. Sætra met een snelle inworp. Klungelig pakt Wingert de bal. Wingert geeft een lange en hoge pass. Pelicarić springt en kopt de bal. Vécsey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Okun bereikt de bal nog maar net als eerste. Konterman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okun raakt geblesseerd tijdens het duel. Grabovac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Okun maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vécsey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bazilevich geeft een hoge lob. Inworp. Sætra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wingert geeft een lange en hoge pass. Pelicarić krijgt zijn hoofd ertegen. Vécsey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Wingert passt de bal met de wreef. Sætra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sætra passt de bal in één keer door. Pelicarić rent richting de bal. Pelicarić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okun is nu in balbezit. Okun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Nexe Nasice 9:3

68e minuut.
Šarin is nu in balbezit. Gorić is nu in balbezit. Gorić geeft een lange en hoge pass. Jurasz rent richting de bal. Jurasz haalt uit met een fantastische trap. Mirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grozni rent richting de bal. Grozni schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Nexe Nasice 9:4

70e minuut.
Grozni is nu in balbezit. Grozni geeft de bal voor. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă draait met de bal, schiet en ... Mirović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - Nexe Nasice 9:5

74e minuut.
Urem met een sublieme pass. Gorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorić passt de bal zonder na te denken. Jurasz rent richting de bal. Jurasz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Sætra speelt de bal door. kirigin bereikt de bal nog maar net als eerste. kirigin passt de bal in één keer door. Baltă rent richting de bal. Baltă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Grozni rent richting de bal. Grozni passt de bal met de wreef. Jurasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
kirigin geeft een hoge lob. Mężyk kopt de bal weg. Daar is Wingert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katalenić rent richting de bal. Katalenić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mężyk heeft problemen om de bal te vangen. Grozni rent richting de bal. Grozni passt de bal met de wreef. Jurasz is nu in balbezit. Jurasz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anaheim Mighty Ducks 49%, Nexe Nasice 51%.
Anaheim Mighty Ducks - Nexe Nasice 9:5