Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
peaNUTS East Padulj city
AJMOOOO Tactiek nova
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 58.9
adequate Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


13e minuut.
Pérez Arteaga onderschept slim de pass. Capek probeert naar een medespeler te passen. Yengeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç geeft een lange en hoge pass. Roman springt en kopt de bal. Seheryıldızı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Milardić passt de bal in één keer door. Trojan met een sublieme pass. Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan geeft de bal voor. Roman krijgt zijn hoofd ertegen. Seheryıldızı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Fech de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peaNUTS - East Padulj city 0:1

26e minuut.
Piriyev rent richting de bal. Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Postelnicu geeft een lange en hoge pass. Fech rent richting de bal. Fech schiet op doel. Seheryıldızı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
peaNUTS - East Padulj city 0:2

30e minuut.
Inworp. Kapov met een snelle inworp. Gyepes speelt de bal door. Kutleša rent richting de bal. Kutleša geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Yengeç de bal. Inworp. Provalić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kutleša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutleša geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Yengeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç passt de bal met de wreef. Fech rent richting de bal. Fech schiet op doel. Seheryıldızı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
peaNUTS - East Padulj city 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peaNUTS 47%, East Padulj city 53%.
peaNUTS - East Padulj city 0:3

51e minuut.
Kapov passt de bal in één keer door. Postelnicu is nu in balbezit. Piriyev onderschept slim de pass. Piriyev draait met de bal, schiet en ... Bogdanovs probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

53e minuut.
Yengeç speelt de bal door. Fech is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kutleša ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kutleša naar de kleedkamers voor een vroege douche. Fech wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fech kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Seheryıldızı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Fech passt de bal met de wreef. Yengeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç passt de bal met de wreef. Fech rent richting de bal. Fech draait met de bal, schiet en ... Seheryıldızı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Yengeç geeft de bal voor. Milardić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fech onderschept slim de pass. Fech schiet op doel. Seheryıldızı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peaNUTS - East Padulj city 0:4

68e minuut.
Milardić heeft problemen om de bal te vangen. Fech bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milardić. Milardić krijgt een gele kaart. Fech raakt geblesseerd tijdens het duel. Capek met een snel genomen vrije trap. Fech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
peaNUTS - East Padulj city 0:5

85e minuut.
Gevorgyan met een sublieme pass. Yengeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç probeert naar een medespeler te passen. Fech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Yengeç passt de bal met de wreef. Fech is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Provalić. Fech wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fech kan niet meer verder spelen. Hons komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peaNUTS 43%, East Padulj city 57%.
peaNUTS - East Padulj city 0:5