Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garinjosi Anaheim Mighty Ducks
SNL Tactiek nova 4-3-3
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
49.6 gemiddelde waardering 60.3
very good Schieten formidable
average Passen formidable
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Mężyk onderschept slim de pass. Mężyk speelt de bal door. Stipaničev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stipaničev draait met de bal, schiet en ... Mirović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - Anaheim Mighty Ducks 1:0

13e minuut.
Plavčić speelt de bal door. Grabovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabovac passt de bal met de wreef. Okun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okun geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Okun verovert de bal door een tackle van achteren. Okun met een sublieme pass. Marčeta rent richting de bal. Marčeta draait met de bal, schiet en ... Beretovac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Garinjosi - Anaheim Mighty Ducks 1:1

21e minuut.
Grabovac met een sublieme pass. Klungelig pakt Plavčić de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minh Quân. Plavčić raakt geblesseerd tijdens het duel. Plavčić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beretovac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - Anaheim Mighty Ducks 1:2

25e minuut.
Melnik geeft de bal voor. Langdon kopt de bal weg. Okun is nu in balbezit. Okun schiet op doel. Beretovac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Grabovac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ovečkin. Grabovac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wingert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marčeta krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Grabovac is nu in balbezit. Grabovac passt de bal zonder na te denken. Wingert met een sublieme pass. Okun rent richting de bal. Okun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Langdon passt de bal zonder na te denken. Minh Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Quân speelt de bal door. Stipaničev is nu in balbezit. Stipaničev haalt uit met een fantastische trap. Mirović bokst de bal weg.

38e minuut.
Grabovac geeft een lange en hoge pass. Langdon kopt de bal weg. Daar is de Hollanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marčeta rent richting de bal. Marčeta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okun haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - Anaheim Mighty Ducks 1:3

42e minuut.
Jablan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stipaničev rent richting de bal. Stipaničev passt de bal zonder na te denken. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Mirović bokst de bal weg. Melnik heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - Anaheim Mighty Ducks 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garinjosi 68%, Anaheim Mighty Ducks 32%.
Garinjosi - Anaheim Mighty Ducks 2:3

46e minuut.
Puljak komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Grabovac probeert naar een medespeler te passen. Okun bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanese legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milanese krijgt een gele kaart. Okun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Okun neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - Anaheim Mighty Ducks 2:4

57e minuut.
Plavčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Plavčić geeft een hoge lob. Daar is Bahr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okun rent richting de bal. Okun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Plavčić is nu in balbezit. Plavčić passt de bal met de wreef. Wingert speelt de bal door. Okun is nu in balbezit. Okun draait met de bal, schiet en ... Beretovac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Plavčić met een snelle inworp. Wingert speelt de bal door. Okun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okun draait met de bal, schiet en ... Beretovac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - Anaheim Mighty Ducks 2:5

66e minuut.
Jablan is nu in balbezit. Melnik geeft een hoge lob. Milanese bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanese geeft een hoge lob. Okun rent richting de bal. De bal raakt de paal. Okun bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - Anaheim Mighty Ducks 2:6

80e minuut.
Bahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabovac onderschept slim de pass. Grabovac geeft de bal voor. Cabaleiro is nu in balbezit. Cabaleiro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Radonjić kopt de bal weg. Mężyk heeft problemen om de bal te vangen. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Mirović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - Anaheim Mighty Ducks 3:6

87e minuut.
Mężyk kopt de bal weg. Plavčić heeft problemen om de bal te vangen. Plavčić geeft een lange en hoge pass. Okun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garinjosi 62%, Anaheim Mighty Ducks 38%.
Garinjosi - Anaheim Mighty Ducks 3:6