Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
peaNUTS FC El Loco
AJMOOOO Tactiek Liga 3
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 18
58.7 gemiddelde waardering 60.2
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


26e minuut.
Štefan met een sublieme pass. Nemeth bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeth geeft een lange en hoge pass. Šolak is nu in balbezit. Šolak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
peaNUTS - FC El Loco 0:1

28e minuut.
Jakovčev is nu in balbezit. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubibratić is nu in balbezit. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jakovčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovčev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
peaNUTS - FC El Loco 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peaNUTS 39%, FC El Loco 61%.
peaNUTS - FC El Loco 0:2

52e minuut.
Ljubibratić rent richting de bal. Ljubibratić passt de bal zonder na te denken. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak draait met de bal, schiet en ... Seheryıldızı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
peaNUTS - FC El Loco 0:3

55e minuut.
Gyepes probeert naar een medespeler te passen. Karaga rent richting de bal. Karaga geeft een lange en hoge pass. Václavík krijgt zijn hoofd ertegen. Suvajac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peaNUTS - FC El Loco 1:3

59e minuut.
Nemeth geeft een hoge lob. Binički bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolak verovert de bal door een tackle van achteren. Šolak schiet op doel. Seheryıldızı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peaNUTS - FC El Loco 1:4

64e minuut.
Binički met de inworp. Kapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Škoda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Škoda krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Karaga is nu in balbezit. Gojdanić verovert de bal door een tackle van achteren. Gojdanić passt de bal in één keer door. Ljubibratić rent richting de bal. Ljubibratić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Škoda geeft de bal voor. Binički bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovčev verovert de bal door een tackle van achteren. Jakovčev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
peaNUTS - FC El Loco 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peaNUTS 39%, FC El Loco 61%.
peaNUTS - FC El Loco 1:5