Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U BULJU East Padulj city
novo Tactiek nova
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.1 gemiddelde waardering 60.3
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Postelnicu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Özat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Woźnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźnica geeft een hoge lob. Švorinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Al-Tizieriani kopt de bal weg. Idaszak geeft een hoge lob. Şelaru springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Al-Tizieriani kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Bondt met de inworp. Idaszak is nu in balbezit. Idaszak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bogdanovs onderschept slim de pass. Bogdanovs geeft een hoge lob. Roman is nu in balbezit. Roman haalt uit met een fantastische trap. Kurach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - East Padulj city 0:1

19e minuut.
Dobek rent richting de bal. Czopik rent richting de bal. Fech onderschept slim de pass. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan met een sublieme pass. Roman is nu in balbezit. Roman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - East Padulj city 0:2

23e minuut.
Kerkai passt de bal in één keer door. Fech rent richting de bal. Fech passt de bal zonder na te denken. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kerkai passt de bal met de wreef. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan passt de bal in één keer door. Roman is nu in balbezit. Roman draait met de bal, schiet en ... Kurach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Dobek geeft een hoge lob. Łojek kopt de bal weg. Trojan met een sublieme pass. Fech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Yengeç speelt de bal door. Fech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fech passt de bal in één keer door. Roman rent richting de bal. Roman schiet op doel. Kurach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Correa met een sublieme pass. Idaszak rent richting de bal. Idaszak passt de bal met de wreef. Şelaru rent richting de bal. Şelaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Roman rent richting de bal. Roman passt de bal met de wreef. Fech rent richting de bal. Fech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - East Padulj city 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U BULJU 54%, East Padulj city 46%.
U BULJU - East Padulj city 0:3

48e minuut.
Selkirk met de inworp. Idaszak rent richting de bal. Idaszak passt de bal in één keer door. Czopik geeft een lange en hoge pass. Szuszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Švorinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dadić komt het veld opgelopen. Səmədoğlu komt het veld opgelopen. Jalil komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Selkirk rent richting de bal. Selkirk geeft een hoge lob. Inworp. Yengeç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fech geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Trojan rent richting de bal. Trojan passt de bal zonder na te denken. Kerkai met een sublieme pass. Fech heeft problemen om de bal te vangen. Fech haalt uit met een fantastische trap. Kurach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Idaszak is nu in balbezit. Idaszak geeft de bal voor. Al-Tizieriani kopt de bal weg. Woźnica geeft de bal voor. Jalil maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kerkai is nu in balbezit. Kerkai passt de bal met de wreef. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman draait met de bal, schiet en ... Kurach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - East Padulj city 0:4

80e minuut.
Trojan met een sublieme pass. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan passt de bal in één keer door. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap. Kurach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Selkirk kopt de bal weg. Yengeç rent richting de bal. Yengeç passt de bal in één keer door. Fech is nu in balbezit. Fech draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Gevorgyan onderschept slim de pass. Gevorgyan speelt de bal door. Roman rent richting de bal. Roman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - East Padulj city 0:5

90e minuut.
Kerkai is nu in balbezit. Kerkai passt de bal zonder na te denken. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Roman haalt uit met een fantastische trap. Kurach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Fech de bal. Fech schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman schiet op doel. Kurach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U BULJU 65%, East Padulj city 35%.
U BULJU - East Padulj city 0:5