Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garinjosi peaNUTS
SNL Tactiek AJMOOOO
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
46.3 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten goed
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


8e minuut.
Václavík passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kapov de bal. Kapov met een sublieme pass. Piriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Piriyev haalt uit met een fantastische trap. Beretovac bokst de bal weg. Langdon verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ovečkin passt de bal zonder na te denken. Kapov geeft de bal voor. Kopuz geeft een hoge lob. Piriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Piriyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - peaNUTS 0:1

36e minuut.
Poříčný passt de bal met de wreef. Runjić is nu in balbezit. Provalić begaat een overtreding. Provalić krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Ovečkin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kapov met een snelle inworp. Piriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Piriyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - peaNUTS 0:2

41e minuut.
Kapov passt de bal zonder na te denken. Gyepes is nu in balbezit. Gyepes passt de bal in één keer door. Václavík bereikt de bal nog maar net als eerste. Václavík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - peaNUTS 0:3

44e minuut.
Minh Quân raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Plitica komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Poříčný passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Provalić de bal. Runjić begaat een overtreding. Runjić krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Provalić raakt geblesseerd tijdens het duel. Provalić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Václavík kan de bal niet met de borst controleren. Langdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Václavík verovert de bal door een tackle van achteren. Václavík haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garinjosi 72%, peaNUTS 28%.
Garinjosi - peaNUTS 0:3

46e minuut.
Provalić rent richting de bal. Provalić geeft een lange en hoge pass. Trol heeft problemen om de bal te vangen. Piriyev is nu in balbezit. Piriyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Beretovac trapt de bal weg. Daar is Poříčný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Provalić is nu in balbezit. Provalić geeft een hoge lob. Beretovac bokst de bal weg.

63e minuut.
Bahr geeft een hoge lob. Glavota controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Karaga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piriyev rent richting de bal. Piriyev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Crnogaća onderschept slim de pass. Crnogaća geeft de bal voor. Piriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Piriyev draait met de bal, schiet en ... Beretovac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - peaNUTS 0:4

67e minuut.
Inworp. Kopuz met een snelle inworp. Ovečkin rent richting de bal. Václavík onderschept slim de pass. Václavík draait met de bal, schiet en ... Beretovac bokst de bal weg.

73e minuut.
Crnogaća onderschept slim de pass. Crnogaća geeft een hoge lob. Daar is Bahr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopuz rent richting de bal. Kopuz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Poříčný raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jablan komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gyepes met een sublieme pass. Trol bereikt de bal nog maar net als eerste. Piriyev verovert de bal door een tackle van achteren. Piriyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - peaNUTS 0:5

89e minuut.
Kapov is nu in balbezit. Kapov probeert naar een medespeler te passen. Kopuz speelt de bal door. Václavík bereikt de bal nog maar net als eerste. Václavík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garinjosi 74%, peaNUTS 26%.
Garinjosi - peaNUTS 0:5