Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
peaNUTS Garinjosi
AJMOOOO Tactiek SNL
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
58.3 gemiddelde waardering 49.3
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
uitmuntend Verdedigen solide


11e minuut.
Gyepes heeft problemen om de bal te vangen. Crnogaća rent richting de bal. Plitica begaat een overtreding. Plitica krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kopuz speelt de bal door. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin passt de bal met de wreef. Stipaničev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stipaničev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bahr geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopuz met een snelle inworp. Václavík is nu in balbezit. Václavík haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Langdon onderschept slim de pass. Kapov is nu in balbezit. Kapov geeft een lange en hoge pass. Václavík bereikt de bal nog maar net als eerste. Václavík schiet op doel. Beretovac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kopuz probeert naar een medespeler te passen. Crnogaća is nu in balbezit. Crnogaća geeft een lange en hoge pass. Bahr heeft problemen om de bal te vangen. Václavík rent richting de bal. Beretovac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Václavík rent richting de bal. Václavík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
peaNUTS - Garinjosi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peaNUTS 29%, Garinjosi 71%.
peaNUTS - Garinjosi 1:0

48e minuut.
Kopuz is nu in balbezit. Bahr onderschept slim de pass. Bahr geeft de bal voor. Stipaničev rent richting de bal. Stipaničev haalt uit met een fantastische trap. Seheryıldızı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Bahr rent richting de bal. Bahr geeft een lange en hoge pass. Provalić geeft de bal voor. Piriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Piriyev draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
de Hollanda geeft een lange en hoge pass. Jablan heeft problemen om de bal te vangen. Runjić is nu in balbezit. Runjić draait met de bal, schiet en ... Seheryıldızı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
peaNUTS - Garinjosi 1:1

71e minuut.
Milardić rent richting de bal. Milardić passt de bal zonder na te denken. Provalić geeft de bal voor. Václavík is nu in balbezit. Václavík haalt uit met een fantastische trap. Beretovac bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Stipaničev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Crnogaća maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Václavík bereikt de bal nog maar net als eerste. Václavík haalt uit met een fantastische trap. Beretovac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
peaNUTS - Garinjosi 2:1

84e minuut.
Jablan geeft de bal voor. Stipaničev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Crnogaća zijn tegenspeler op de grond. Crnogaća krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peaNUTS 25%, Garinjosi 75%.
peaNUTS - Garinjosi 2:1