Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anaheim Mighty Ducks East Padulj city
nova 4-3-3 Tactiek nova
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61.8 gemiddelde waardering 63.1
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
solid Verdedigen excellent


10e minuut.
Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan passt de bal in één keer door. Kerkai geeft een lange en hoge pass. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap. Mirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Fech heeft problemen om de bal te vangen. Wingert speelt de bal door. Grabovac rent richting de bal. Grabovac geeft een hoge lob. Okun krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Yengeç rent richting de bal. Yengeç passt de bal in één keer door. Fech rent richting de bal. Fech schiet op doel. Mirović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - East Padulj city 0:1

24e minuut.
Grabovac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cilfoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fech rent richting de bal. Fech schiet op doel. Paal! Roman is nu in balbezit. Roman geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wingert passt de bal in één keer door. Plavčić geeft een hoge lob. Okun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okun haalt uit met een fantastische trap. Švorinić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anaheim Mighty Ducks - East Padulj city 1:1

28e minuut.
Crasiuc onderschept slim de pass. Crasiuc geeft een lange en hoge pass. Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicarić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - East Padulj city 2:1

33e minuut.
Wingert geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łojek de bal. Pelicarić is nu in balbezit. Pelicarić draait met de bal, schiet en ... Švorinić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - East Padulj city 3:1

35e minuut.
Grabovac geeft een lange en hoge pass. Daar is Okun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Łojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicarić onderschept slim de pass. Švorinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Fech bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç rent richting de bal. Yengeç probeert naar een medespeler te passen. Roman is nu in balbezit. Roman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - East Padulj city 3:2

38e minuut.
Daar is Trojan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trojan passt de bal met de wreef. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman schiet op doel. Mirović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anaheim Mighty Ducks - East Padulj city 3:3

40e minuut.
Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan geeft een hoge lob. Fech kopt de bal weg. Roman heeft problemen om de bal te vangen. Roman schiet op doel. Mirović bokst de bal weg.

45e minuut.
Plavčić passt de bal in één keer door. Grabovac is nu in balbezit. Grabovac met een sublieme pass. Pelicarić is nu in balbezit. Pelicarić haalt uit met een fantastische trap. Švorinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - East Padulj city 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anaheim Mighty Ducks 50%, East Padulj city 50%.
Anaheim Mighty Ducks - East Padulj city 4:3

47e minuut.
Melnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnik passt de bal in één keer door. Grabovac geeft een lange en hoge pass. Pelicarić springt en kopt de bal. Švorinić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anaheim Mighty Ducks - East Padulj city 5:3

50e minuut.
Crasiuc rent richting de bal. Crasiuc geeft een hoge lob. Bogdanovs heeft problemen om de bal te vangen. Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicarić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Yengeç geeft een hoge lob. Gevorgyan is nu in balbezit. Gevorgyan passt de bal met de wreef. Roman rent richting de bal. Roman schiet op doel. Mirović bokst de bal weg.

56e minuut.
Grabovac is nu in balbezit. Grabovac passt de bal in één keer door. Plavčić speelt de bal door. Cabaleiro rent richting de bal. Cabaleiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Al-Tizieriani passt de bal met de wreef. Fech is nu in balbezit. Kerkai is nu in balbezit. Fech rent richting de bal. Fech haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yengeç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerkai rent richting de bal. Kerkai geeft de bal voor. Roman maakt een snoekduik en kopt de bal. Mirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Postelnicu onderschept slim de pass. Postelnicu geeft een lange en hoge pass. Wingert heeft problemen om de bal te vangen. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman schiet op doel. Mirović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Postelnicu geeft een hoge lob. Roman rent richting de bal. Roman passt de bal in één keer door. Yengeç is nu in balbezit. Yengeç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Doeltrap. Mirović trapt de bal weg. Trojan kopt de bal weg. Roman rent richting de bal. Roman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Trojan passt de bal zonder na te denken. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert begaat een overtreding. Wingert krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Mężyk geeft een lange en hoge pass. Kerkai kopt de bal weg. Fech heeft problemen om de bal te vangen. Fech schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Postelnicu geeft een lange en hoge pass. Fech is nu in balbezit. Fech draait met de bal, schiet en ... Mirović probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

82e minuut.
Daar is Postelnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Postelnicu onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grabovac zal de hoekschop nemen. Okun maakt een snoekduik en kopt de bal. Švorinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Trojan geeft een hoge lob. Fech kopt de bal weg. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman draait met de bal, schiet en ... Mirović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Melnik rent richting de bal. Melnik geeft een lange en hoge pass. Yengeç is nu in balbezit. Yengeç speelt de bal door. Fech bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Okun controleert de bal met de borst. Grabovac is nu in balbezit. Grabovac geeft een lange en hoge pass. Pelicarić rent richting de bal. Pelicarić haalt uit met een fantastische trap. Švorinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anaheim Mighty Ducks 63%, East Padulj city 37%.
Anaheim Mighty Ducks - East Padulj city 5:3