Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pivcusici FC FC Colypicos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Kisa met een sublieme pass. Vimer speelt de bal door. Kučuk heeft problemen om de bal te vangen. Kučuk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Firšt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Konačar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roca. Roca krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Dujela verovert de bal door een tackle van achteren. Dujela probeert naar een medespeler te passen. Konačar rent richting de bal. Konačar haalt uit met een fantastische trap. Srevović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivcusici FC - FC Colypicos 1:0

12e minuut.
Konačar rent richting de bal. Srevović rent richting de bal. Konačar verovert de bal door een tackle van achteren. Konačar draait met de bal, schiet en ... Nedved maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivcusici FC - FC Colypicos 2:0

15e minuut.
Burlica rent richting de bal. Radić probeert naar een medespeler te passen. Konačar rent richting de bal. Konačar draait met de bal, schiet en ... Erić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Srevović onderschept slim de pass. Nožica bereikt de bal nog maar net als eerste. Konačar is nu in balbezit. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Karinja geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kučuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Čuvalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čuvalo geeft een hoge lob. Bobarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

35e minuut.
Konačar controleert de bal met de borst. Radić bereikt de bal nog maar net als eerste. Konačar onderschept slim de pass. Dujela is nu in balbezit. Dujela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Burlica passt de bal in één keer door. Nožica probeert naar een medespeler te passen. Morčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Morčev haalt uit met een fantastische trap. Bobarić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Dujela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vimer geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Karinja de bal onder controle te krijgen. Morčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Morčev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pivcusici FC 60%, FC Colypicos 40%.
Pivcusici FC - FC Colypicos 2:0

50e minuut.
Konačar onderschept slim de pass. Konačar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roca de bal. Dujela is nu in balbezit. Dujela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Nedved met een harde bal richting middenveld. Burlica kopt de bal weg. Nožica probeert de bal met de borst te controleren. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pivcusici FC - FC Colypicos 3:0

55e minuut.
Firšt geeft de bal voor. Konačar is nu in balbezit. Srevović is nu in balbezit. Konačar onderschept slim de pass. Konačar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vimer geeft de bal voor. Toljagić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Morčev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kramar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramar passt de bal zonder na te denken. Burlica speelt de bal door. Konačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Konačar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kramar is nu in balbezit. Kučuk rent richting de bal. Kučuk probeert naar een medespeler te passen. Morčev rent richting de bal. Morčev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivcusici FC - FC Colypicos 3:1

84e minuut.
Radić rent richting de bal. Radić passt de bal zonder na te denken. Vimer met een sublieme pass. Konačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Konačar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pivcusici FC - FC Colypicos 4:1

90e minuut.
Burlica met een sublieme pass. Nožica is nu in balbezit. Nožica speelt de bal door. Morčev heeft problemen om de bal te vangen. Morčev haalt uit met een fantastische trap. Bobarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pivcusici FC 57%, FC Colypicos 43%.
Pivcusici FC - FC Colypicos 4:1