Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:41
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.04
  • Stadion: Nk Bistra Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2858
Nk Bistra švecka
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Mavrović onderschept slim de pass. Mavrović speelt de bal door. Karuza rent richting de bal. Karuza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Bistra - švecka 0:1

16e minuut.
Dobran probeert de bal aan de voet te houden. Dobran passt de bal met de wreef. Ševarac rent richting de bal. Ševarac haalt uit met een fantastische trap. Piliček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nk Bistra - švecka 1:1

20e minuut.
Ivas passt de bal zonder na te denken. Orlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirc verovert de bal door een tackle van achteren. Ševarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ševarac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Bistra - švecka 2:1

31e minuut.
Ševarac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pirc de bal. Orlić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orlić krijgt een gele kaart. Pirc raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobran komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Bistra 65%, švecka 35%.
Nk Bistra - švecka 2:1

48e minuut.
Orlić probeert naar een medespeler te passen. Mavrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karuza is nu in balbezit. Mavrović is nu in balbezit. Mavrović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Batar speelt de bal door. Lav rent richting de bal. Penkala maakt een afschuwelijke overtreding. Penkala krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Orlić probeert naar een medespeler te passen. Karuza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majić. Karuza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Karuza kan niet meer verder spelen. Timša komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Bistra 50%, švecka 50%.
Nk Bistra - švecka 2:1