Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski Slobodnica 1946 švecka
Diskachu Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Jadrošić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batar met de inworp. Mavrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mrak zal de hoekschop nemen. Karuza heeft problemen om de bal te vangen. Mavrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kirkov probeert naar een medespeler te passen. Dubajić is nu in balbezit. Dubajić probeert naar een medespeler te passen. Hiroš rent richting de bal. Hiroš schiet op doel. Piliček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Slobodnica 1946 - švecka 1:0

27e minuut.
Penkala speelt de bal door. Dujmov rent richting de bal. Dujmov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hiroš de bal. Hiroš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jadrošić met een snelle inworp. Blagdan is nu in balbezit. Blagdan passt de bal zonder na te denken. Karuza rent richting de bal. Karuza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Slobodnica 1946 58%, švecka 42%.
Levski Slobodnica 1946 - švecka 1:0

58e minuut.
Reif met een harde bal richting middenveld. Kirkov geeft een hoge lob. Kahvić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hiroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiroš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Slobodnica 1946 - švecka 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Slobodnica 1946 32%, švecka 68%.
Levski Slobodnica 1946 - švecka 2:0