Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:41
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.05
  • Stadion: pariz Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2707
pariz Dobrojutro Omiš
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Lasan geeft een hoge lob. Daar is Hota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezer is nu in balbezit. Sopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Benja rent richting de bal. Benja speelt de bal door. Bučica rent richting de bal. Jagodić onderschept slim de pass. Jagodić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bezer is nu in balbezit. Pamučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamučina passt de bal met de wreef. Jagodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodić haalt uit met een fantastische trap. Dobrijević bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
pariz - Dobrojutro Omiš 0:1

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biloglav zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benja is nu in balbezit. Hota onderschept slim de pass. Hota geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hota verovert de bal door een tackle van achteren. Hota probeert naar een medespeler te passen. Sopek is nu in balbezit. Sopek draait met de bal, schiet en ... Šebalj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pariz - Dobrojutro Omiš 1:1

32e minuut.
Zečević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krekić geeft een lange en hoge pass. Sopek krijgt zijn hoofd ertegen. Šebalj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pariz - Dobrojutro Omiš 2:1

39e minuut.
Lasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamučina speelt de bal door. Jagodić heeft problemen om de bal te vangen. Jagodić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Sopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovačina rent richting de bal. Sopek onderschept slim de pass. Sopek schiet op doel. Šebalj probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pariz 43%, Dobrojutro Omiš 57%.
pariz - Dobrojutro Omiš 2:1

52e minuut.
Pamučina heeft problemen om de bal te vangen. Lasan is nu in balbezit. Lasan passt de bal zonder na te denken. Jagodić is nu in balbezit. Jagodić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Rašidagić onderschept slim de pass. Frakić rent richting de bal. Frakić speelt de bal door. Jagodić is nu in balbezit. Jagodić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pariz - Dobrojutro Omiš 2:2

72e minuut.
Frakić is nu in balbezit. Hota onderschept slim de pass. Hota passt de bal in één keer door. Sopek is nu in balbezit. Sopek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lasan is nu in balbezit. Lasan geeft een hoge lob. Bogavac is nu in balbezit. Sopek onderschept slim de pass. Sopek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rašidagić probeert naar een medespeler te passen. Hota is nu in balbezit. Hota speelt de bal door. Sopek is nu in balbezit. Sopek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pariz 43%, Dobrojutro Omiš 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pariz - Dobrojutro Omiš 2:2