Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oooooooooooooooooooooooooooo Blato na Cetini
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Guberina rent richting de bal. Guberina geeft een lange en hoge pass. Nobilo probeert de bal aan de voet te houden. Čajavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Čajavec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Silov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deranja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čajavec rent richting de bal. Čajavec schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Poljak is nu in balbezit. Tripar verovert de bal door een tackle van achteren. Tripar met een sublieme pass. Arbutina bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbutina haalt uit met een fantastische trap. Rošić bokst de bal weg.

41e minuut.
Orinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasović verovert de bal door een tackle van achteren. Vasović probeert naar een medespeler te passen. Arbutina bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbutina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oooooooooooooooooooooooooooo 55%, Blato na Cetini 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
oooooooooooooooooooooooooooo - Blato na Cetini 0:0

47e minuut.
Plenković passt de bal met de wreef. Guberina rent richting de bal. Arbutina verovert de bal door een tackle van achteren. Poljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Poljak haalt uit met een fantastische trap. Rošić bokst de bal weg.

50e minuut.
Bulić heeft problemen om de bal te vangen. Deranja is nu in balbezit. Deranja passt de bal met de wreef. Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobilo schiet op doel. Dumbović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
oooooooooooooooooooooooooooo - Blato na Cetini 0:1

53e minuut.
Čajavec is nu in balbezit. Čajavec met een sublieme pass. Orinčić heeft problemen om de bal te vangen. Poljak rent richting de bal. Poljak draait met de bal, schiet en ... Rošić bokst de bal weg.

58e minuut.
Daar is Tripar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Tripar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tripar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Puzar rent richting de bal. Puzar speelt de bal door. Daar is Orinčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poljak is nu in balbezit. Poljak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Olman met een snelle inworp. Plenković speelt de bal door. Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čajavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Čajavec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oooooooooooooooooooooooooooo 31%, Blato na Cetini 69%.
oooooooooooooooooooooooooooo - Blato na Cetini 0:1