Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NikoGamesBL Nk Vranduk
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


16e minuut.
Hrvelj geeft een hoge lob. Daar is Batica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banko is nu in balbezit. Banko haalt uit met een fantastische trap. Stipišić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Novalija rent richting de bal. Hrvelj rent richting de bal. Banko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvelj rent richting de bal. Hrvelj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Stipišić met een harde bal richting middenveld. Belić kopt de bal weg. Novalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvelj onderschept slim de pass. Hrvelj haalt uit met een fantastische trap. Stipišić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Raco is nu in balbezit. Jerkić onderschept slim de pass. Jerkić speelt de bal door. Vican bereikt de bal nog maar net als eerste. Vican schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NikoGamesBL 38%, Nk Vranduk 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NikoGamesBL - Nk Vranduk 0:0

52e minuut.
Novalija is nu in balbezit. Novalija probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petri de bal. Belić onderschept slim de pass. Belić met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
NikoGamesBL - Nk Vranduk 1:0

77e minuut.
Banić passt de bal zonder na te denken. Raco rent richting de bal. Jerkić maakt een afschuwelijke overtreding. Jerkić krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Prelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvelj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prelas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prelas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zelenković is nu in balbezit. Vican onderschept slim de pass. Vican haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Duljaj trapt de bal weg van het doel. Hrvelj kopt de bal weg. Novalija heeft problemen om de bal te vangen. Banko is nu in balbezit. Banko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NikoGamesBL 48%, Nk Vranduk 52%.
NikoGamesBL - Nk Vranduk 1:0