Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Zagreb 041 Likos
Normal Tactiek D5
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 40.2
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


8e minuut.
Ufuker geeft een lange en hoge pass. Daar is Maltar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Zagreb 041 - Likos 0:1

12e minuut.
Ivaldi speelt de bal door. Barun rent richting de bal. Mijić verovert de bal door een tackle van achteren. Mijić schiet op doel. Abram probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Zagreb 041 - Likos 0:2

14e minuut.
Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi passt de bal in één keer door. Škegro is nu in balbezit. Klungelig pakt Mijić de bal. Mijić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
van Oostrum heeft problemen om de bal te vangen. Ivaldi speelt de bal door. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro heeft problemen om de bal te vangen. Škegro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Barun met een harde bal richting middenveld. van Oostrum kopt de bal weg. Klungelig pakt Jurica de bal. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
van Oostrum met de inworp. Ufuker is nu in balbezit. Ufuker met een sublieme pass. Škegro is nu in balbezit. Škegro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mijić rent richting de bal. Kozlica is nu in balbezit. Džerov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Škegro de bal. Škegro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Šimunac geeft een lange en hoge pass. Daar is Parežanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlin speelt de bal door. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Abram trapt de bal weg. Džerov kopt de bal weg. Klungelig pakt Parežanin de bal. Mijić rent richting de bal. Mijić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pavlin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Škegro de bal. Met opzet legt Jurica zijn tegenspeler op de grond. Jurica krijgt een gele kaart. Škegro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Škegro kan niet meer verder spelen. Citko komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ivaldi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mijić rent richting de bal. Barun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić onderschept slim de pass. Mijić haalt uit met een fantastische trap. Abram probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Zagreb 041 - Likos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Zagreb 041 82%, Likos 18%.
NK Zagreb 041 - Likos 0:3

46e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ivaldi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Citko heeft problemen om de bal te vangen. Citko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maltar de bal onder controle te krijgen. Paal! Citko geeft een hoge lob. Mijić springt en kopt de bal. Abram werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Zagreb 041 - Likos 0:4

51e minuut.
Ufuker rent richting de bal. Ivaldi met een sublieme pass. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Citko de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Barun is nu in balbezit. Barun geeft de bal voor. van Oostrum is nu in balbezit. van Oostrum probeert naar een medespeler te passen. Ivaldi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Jurica heeft problemen om de bal te vangen. Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi passt de bal zonder na te denken. Citko rent richting de bal. Citko draait met de bal, schiet en ... Abram bokst de bal weg.

59e minuut.
Ufuker probeert de bal met de borst te controleren. Ufuker speelt de bal door. Daar is Ivaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivaldi geeft de bal voor. Pavlin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mijić onderschept slim de pass. Mijić speelt de bal door. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gilbert probeert de bal aan de voet te houden. Kitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitowski geeft de bal voor. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić haalt uit met een fantastische trap. Abram probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Hrastinski geeft een lange en hoge pass. Pavlin speelt de bal door. Klungelig pakt Barun de bal. Mijić rent richting de bal. Mijić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Ufuker de bal. Džerov is nu in balbezit. Džerov speelt de bal door. Citko rent richting de bal. Citko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi passt de bal in één keer door. Citko is nu in balbezit. Citko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maltar de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
van Oostrum rent richting de bal. van Oostrum probeert naar een medespeler te passen. Ivaldi speelt de bal door. Citko rent richting de bal. Citko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Zagreb 041 80%, Likos 20%.
NK Zagreb 041 - Likos 0:4