Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Lion real madrid 2015
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Ivosić is nu in balbezit. Groznik onderschept slim de pass. Groznik passt de bal in één keer door. Vala rent richting de bal. Vala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Paco kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vulin met een snelle inworp. Vala rent richting de bal. Žarko geeft de bal voor. Milinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pecirep de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - real madrid 2015 0:1

37e minuut.
Vrdoljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boghetta onderschept slim de pass. Boghetta probeert naar een medespeler te passen. Pecirep bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecirep schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Dalmata geeft een hoge lob. Inworp. Panović met een snelle inworp. Ivosić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivosić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Milinić bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Didov speelt de bal door. Daar is Seleš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vučić is nu in balbezit. Vučić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Lion - real madrid 2015 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Lion 60%, real madrid 2015 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Lion - real madrid 2015 1:1

46e minuut.
Vidošević met een sublieme pass. Vala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vala passt de bal zonder na te denken. Vučić is nu in balbezit. Vučić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Daar is Dalmata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dalmata krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Dalmata passt de bal met de wreef. Blaće rent richting de bal. Blaće probeert naar een medespeler te passen. Vučić is nu in balbezit. Vučić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Boghetta is nu in balbezit. Didov verovert de bal door een tackle van achteren. Didov met een sublieme pass. Vala rent richting de bal. Vala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lion - real madrid 2015 2:1

82e minuut.
Vala is nu in balbezit. Vala geeft een hoge lob. Blaće met een sublieme pass. Vučić is nu in balbezit. Vučić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Lion 46%, real madrid 2015 54%.
Blue Lion - real madrid 2015 2:1