Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 19:46
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.11 [del]
  • Stadion: Kancel
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 20816
NK Upisničar henka osijek
LIGA OFF Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
13% Spel op eigen helft 87%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Arango is nu in balbezit. Arango passt de bal met de wreef. Velović rent richting de bal. Velović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - henka osijek 1:0

8e minuut.
Treven heeft problemen om de bal te vangen. Lövész speelt de bal door. Slovenský is nu in balbezit. Velović rent richting de bal. Velović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - henka osijek 2:0

11e minuut.
Lövész onderschept slim de pass. Lövész geeft een hoge lob. Kvaternik controleert de bal met de borst. Lövész is nu in balbezit. Lövész draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - henka osijek 3:0

20e minuut.
Muhar kopt de bal weg. Andrieş geeft een lange en hoge pass. Slovenský kopt de bal weg. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siekiera rent richting de bal. Siekiera schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - henka osijek 4:0

24e minuut.
Lövész verovert de bal door een tackle van achteren. Lövész geeft de bal voor. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ... Bujas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - henka osijek 5:0

26e minuut.
Hegedušić heeft problemen om de bal te vangen. Velović rent richting de bal. Arango is nu in balbezit. Arango schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jureša de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Bujas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Jureša verovert de bal door een tackle van achteren. Slovenský verovert de bal door een tackle van achteren. Slovenský speelt de bal door. Velović bereikt de bal nog maar net als eerste. Velović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sendon kopt de bal weg. Klungelig pakt Spajić de bal. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský geeft een hoge lob. Lövész krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Velović bereikt de bal nog maar net als eerste. Velović draait met de bal, schiet en ... Bujas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - henka osijek 6:0

29e minuut.
Kuzman passt de bal zonder na te denken. Treven bereikt de bal nog maar net als eerste. Treven passt de bal in één keer door. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lövész neemt de hoekschop. Velović maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Sabolčki de bal. Mrkobrad is nu in balbezit. Mrkobrad passt de bal zonder na te denken. Velović rent richting de bal. Velović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - henka osijek 7:0

41e minuut.
Mrkobrad rent richting de bal. Mrkobrad geeft een lange en hoge pass. Daar is Treven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velović bereikt de bal nog maar net als eerste. Velović geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap. Bujas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - henka osijek 8:0

45e minuut.
Lövész geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sabolčki de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lövész geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arango krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - henka osijek 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 15%, henka osijek 85%.
NK Upisničar - henka osijek 9:0

49e minuut.
Slovenský met een sublieme pass. Kvaternik bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango onderschept slim de pass. Arango haalt uit met een fantastische trap. Bujas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - henka osijek 10:0

49e minuut.
Hegedušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango geeft een lange en hoge pass. Velović heeft problemen om de bal te vangen. Velović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Slovenský onderschept slim de pass. Slovenský passt de bal in één keer door. Arango rent richting de bal. Arango draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - henka osijek 11:0

56e minuut.
Siekiera probeert naar een medespeler te passen. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský geeft een lange en hoge pass. Daar is Velović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velović geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - henka osijek 12:0

57e minuut.
Lövész is nu in balbezit. Treven bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövész schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lövész krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Sendon verovert de bal door een tackle van achteren. Sendon geeft de bal voor. Lövész speelt de bal door. Daar is Velović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - henka osijek 13:0

62e minuut.
Czarnkowski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mrkobrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrad geeft een lange en hoge pass. Lövész bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövész passt de bal in één keer door. Velović probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - henka osijek 14:0

69e minuut.
Velović met een sublieme pass. Slovenský speelt de bal door. Arango is nu in balbezit. Arango haalt uit met een fantastische trap. Bujas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - henka osijek 15:0

69e minuut.
Šragalj passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sendon met een snelle inworp. Daar is Siekiera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siekiera geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lövész geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Bujas trapt de bal weg van het doel. Siekiera rent richting de bal. Siekiera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mrkobrad met een sublieme pass. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský met een sublieme pass. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mrkobrad is nu in balbezit. Kuzman begaat een overtreding. Mrkobrad raakt geblesseerd tijdens het duel. Czarnkowski met een snel genomen vrije trap. Velović maakt een snoekduik en kopt de bal. Bujas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mrkobrad is nu in balbezit. Mrkobrad passt de bal in één keer door. Velović rent richting de bal. Velović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - henka osijek 16:0

78e minuut.
Jureša bereikt de bal nog maar net als eerste. Jureša geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mrkobrad met een snelle inworp. Siekiera geeft een lange en hoge pass. Bujas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Arango de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Mrkobrad heeft problemen om de bal te vangen. Kuzman is nu in balbezit. Mrkobrad onderschept slim de pass. Mrkobrad probeert naar een medespeler te passen. Hegedušić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Velović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Treven de bal. Velović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövész is nu in balbezit. Lövész geeft een hoge lob. Paal!

84e minuut.
Kvaternik trapt de bal weg. Siekiera kopt de bal weg. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Arango rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Muhar met de inworp. Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzman begaat een overtreding. Kuzman krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Sendon kopt de bal weg. Daar is Lövész, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lövész passt de bal zonder na te denken. Daar is Velović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera geeft een hoge lob. Treven heeft problemen om de bal te vangen. Lövész rent richting de bal. Lövész geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - henka osijek 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 12%, henka osijek 88%.
NK Upisničar - henka osijek 17:0