Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ceska real madrid 2015
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Rušin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivosić verovert de bal door een tackle van achteren. Ivosić met een sublieme pass. Klungelig pakt Pecirep de bal. Pecirep schiet op doel. Vlajnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Vidošević met een sublieme pass. Antelj met een sublieme pass. Pejić is nu in balbezit. Pejić draait met de bal, schiet en ... Peleško maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Vulin speelt de bal door. Pecirep rent richting de bal. Antelj maakt een afschuwelijke overtreding. Antelj is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Panović heeft problemen om de bal te vangen. Panović speelt de bal door. Pecirep is nu in balbezit. Pecirep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - real madrid 2015 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ceska 55%, real madrid 2015 45%.
ceska - real madrid 2015 0:1

47e minuut.
Ivosić rent richting de bal. Ivosić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rušin de bal. Pecirep bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecirep draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Milanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanović geeft de bal voor. Fujs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecirep rent richting de bal. Pecirep schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulin geeft de bal voor. Daar is Fujs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecirep is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Milanović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Murn komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ružak probeert de bal met de borst te controleren. Ivosić verovert de bal door een tackle van achteren. Ivosić met een sublieme pass. Pecirep bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecirep haalt uit met een fantastische trap. Vlajnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ivosić onderschept slim de pass. Ivosić met een sublieme pass. Pecirep bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecirep haalt uit met een fantastische trap. Vlajnić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ceska - real madrid 2015 0:2

88e minuut.
Žarko geeft een lange en hoge pass. Pecirep bereikt de bal nog maar net als eerste. Butina verovert de bal door een tackle van achteren. Ivosić is nu in balbezit. Ivosić haalt uit met een fantastische trap. Vlajnić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ceska 64%, real madrid 2015 36%.
ceska - real madrid 2015 0:2