Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madrid 2015 NK Upisničar
Normal Tactiek LIGA
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 37.8
matig Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Slovenský onderschept slim de pass. Slovenský speelt de bal door. Lövész rent richting de bal. Lövész geeft een lange en hoge pass. Arango krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dauti met de inworp. Boghetta is nu in balbezit. Lövész verovert de bal door een tackle van achteren. Lövész geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Todorović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kótai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Namor speelt de bal door. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera geeft de bal voor. Lövész is nu in balbezit. Lövész schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ivosić speelt de bal door. Inworp. Kótai met een snelle inworp. Siekiera rent richting de bal. Siekiera geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid 2015 91%, NK Upisničar 9%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madrid 2015 - NK Upisničar 0:0

49e minuut.
Velović heeft problemen om de bal te vangen. Todorović onderschept slim de pass. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera geeft een hoge lob. Arango springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Slovenský onderschept slim de pass. Seleš speelt de bal door. Velović is nu in balbezit. Velović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Siekiera de bal. Belančić is nu in balbezit. Siekiera geeft een lange en hoge pass. Velović bereikt de bal nog maar net als eerste. Velović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Namor passt de bal zonder na te denken. Lövész is nu in balbezit. Lövész passt de bal met de wreef. Arango is nu in balbezit. Arango haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - NK Upisničar 0:1

66e minuut.
Žarko geeft een hoge lob. Ferrugem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrugem geeft een lange en hoge pass. Velović rent richting de bal. Velović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - NK Upisničar 0:2

75e minuut.
Doeltrap. Škorc komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Boghetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Namor met een sublieme pass. Todorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Velović verovert de bal door een tackle van achteren. Velović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Todorović geeft een lange en hoge pass. Pecirep controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Namor maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Arango rent richting de bal. Arango geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Namor met een sublieme pass. Vidošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidošević geeft een lange en hoge pass. Siekiera geeft de bal voor. Lövész geeft een lange en hoge pass. Peleško probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - NK Upisničar 0:3

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peleško trapt de bal weg van het doel. Lövész kopt de bal weg. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid 2015 85%, NK Upisničar 15%.
real madrid 2015 - NK Upisničar 0:3