Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
penzioneri Dinamozg
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Krizman rent richting de bal. Krulj verovert de bal door een tackle van achteren. Krulj speelt de bal door. Simonović rent richting de bal. Simonović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - Dinamozg 0:1

13e minuut.
Radizlović heeft problemen om de bal te vangen. Salihović verovert de bal door een tackle van achteren. Salihović met een sublieme pass. Simonović bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - Dinamozg 0:2

18e minuut.
Krulj rent richting de bal. Trivić verovert de bal door een tackle van achteren. Trivić probeert naar een medespeler te passen. Cukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sabolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolić geeft een lange en hoge pass. Simonović bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonović schiet op doel. Tomac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - Dinamozg 0:3

37e minuut.
Domanovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizman rent richting de bal. Domanovac verovert de bal door een tackle van achteren. Simonović rent richting de bal. Simonović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - Dinamozg 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penzioneri 48%, Dinamozg 52%.
penzioneri - Dinamozg 0:4

51e minuut.
Krulj met een sublieme pass. Salihović rent richting de bal. Salihović geeft een lange en hoge pass. Simonović is nu in balbezit. Simonović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Šoletić onderschept slim de pass. Šoletić passt de bal met de wreef. Petrokov speelt de bal door. Cukar is nu in balbezit. Cukar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - Dinamozg 1:4

57e minuut.
Krulj verovert de bal door een tackle van achteren. Radizlović is nu in balbezit. Krulj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radizlović roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Radizlović kan niet meer verder spelen. Granjak komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Domanovac controleert de bal met de borst. Domanovac speelt de bal door. Ugrčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Domanovac rent richting de bal. Domanovac draait met de bal, schiet en ... Tomac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
penzioneri - Dinamozg 1:5

68e minuut.
Tičić met een sublieme pass. Domanovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Domanovac passt de bal zonder na te denken. Simonović is nu in balbezit. Simonović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Šoletić met een sublieme pass. Granjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krulj is nu in balbezit. Granjak verovert de bal door een tackle van achteren. Granjak geeft een lange en hoge pass. Apovnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penzioneri 62%, Dinamozg 38%.
penzioneri - Dinamozg 1:5