Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodnjan 1968 Minimax
3-4-3 Tactiek juniori
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
27 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.2 gemiddelde waardering 43.8
good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Binnie geeft de bal voor. Cortez is nu in balbezit. Cortez passt de bal in één keer door. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Piec probeert naar een medespeler te passen. Ďuračinský heeft problemen om de bal te vangen. Ďuračinský probeert naar een medespeler te passen. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Sladojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Tuna rent richting de bal. Tuna speelt de bal door. Piec met een sublieme pass. Ďuračinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďuračinský haalt uit met een fantastische trap. Sladojević bokst de bal weg. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet schiet op doel. Sladojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Lukáč onderschept slim de pass. Lukáč passt de bal met de wreef. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Sladojević probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Minimax 1:0

30e minuut.
Čučaga is nu in balbezit. Cortez onderschept slim de pass. Lukáč speelt de bal door. Daar is Calmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calmet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Stojšić heeft problemen om de bal te vangen. Cortez rent richting de bal. Lukáč rent richting de bal. Lukáč draait met de bal, schiet en ... Sladojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Minimax 2:0

39e minuut.
Gudev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tuna de bal. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Sladojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Minimax 3:0

43e minuut.
Piec probeert naar een medespeler te passen. Ptak rent richting de bal. Ptak geeft een lange en hoge pass. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 44%, Minimax 56%.
Vodnjan 1968 - Minimax 3:0

46e minuut.
Maibohm passt de bal zonder na te denken. Gudev met een sublieme pass. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč haalt uit met een fantastische trap. Sladojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Fabiani onderschept slim de pass. Fabiani geeft de bal voor. Lukáč kopt de bal weg. Calmet rent richting de bal. Calmet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Čučaga onderschept slim de pass. Piec onderschept slim de pass. Piec met een sublieme pass. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Minimax 4:0

56e minuut.
Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďuračinský verovert de bal door een tackle van achteren. Calmet rent richting de bal. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Sladojević bokst de bal weg. Stojšić heeft problemen om de bal te vangen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Minimax 5:0

58e minuut.
Ďuračinský kopt de bal weg. Calmet is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ďuračinský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Calmet kopt de bal weg. Sladojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bakoč rent richting de bal. Bakoč met een sublieme pass. Gudev is nu in balbezit. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Cortez rent richting de bal. Stojšić rent richting de bal. Ljubišić is nu in balbezit. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Binnie geeft een lange en hoge pass. Cortez kopt de bal weg. Calmet is nu in balbezit. Calmet draait met de bal, schiet en ... Sladojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Minimax 6:0

67e minuut.
Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet is nu in balbezit. Tuna is nu in balbezit. Calmet onderschept slim de pass. Calmet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Fabiani onderschept slim de pass. Fabiani probeert naar een medespeler te passen. Gudev is nu in balbezit. Gudev draait met de bal, schiet en ... Sladojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ďuračinský passt de bal in één keer door. Calmet is nu in balbezit. Calmet geeft een lange en hoge pass. Cortez krijgt zijn hoofd ertegen. Sladojević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - Minimax 7:0

90e minuut.
Gudev rent richting de bal. Gudev geeft een lange en hoge pass. Ljubišić heeft problemen om de bal te vangen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 32%, Minimax 68%.
Vodnjan 1968 - Minimax 7:0