Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 19:42
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.13 [del]
  • Stadion: MUP Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 16000
Dinamo M.Lošinj NK Miroševec
Normal Tactiek 352-1
58% Balbezit 42%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 33.7
slecht Schieten matig
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Cuculić rent richting de bal. Cuculić geeft de bal voor. Chacon rent richting de bal. Chacon draait met de bal, schiet en ... Stajković probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Žuljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub met een sublieme pass. Traparić bereikt de bal nog maar net als eerste. Traparić schiet op doel. Stajković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - NK Miroševec 1:0

9e minuut.
Chacon rent richting de bal. Iñarra is nu in balbezit. Pollak verovert de bal door een tackle van achteren. Chacon is nu in balbezit. Chacon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wszołek met de inworp. Stafiera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gašparac de bal. Kozulić rent richting de bal. Kozulić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cuculić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kozulić de bal. Kozulić passt de bal in één keer door. Picek rent richting de bal. Picek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Stafiera geeft een lange en hoge pass. Daar is Štefulj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo M.Lošinj - NK Miroševec 1:1

17e minuut.
Stafiera is nu in balbezit. Stafiera geeft de bal voor. Cuculić heeft problemen om de bal te vangen. Kozulić rent richting de bal. Kozulić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - NK Miroševec 1:2

19e minuut.
Picek is nu in balbezit. Picek geeft een lange en hoge pass. Briška is nu in balbezit. Kozulić verovert de bal door een tackle van achteren. Kozulić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo M.Lošinj 59%, NK Miroševec 41%.
Dinamo M.Lošinj - NK Miroševec 1:2

47e minuut.
Stafiera geeft een hoge lob. Haraldsson met een sublieme pass. Golub geeft de bal voor. Chacon probeert de bal met de borst te controleren. Chacon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Daar is Briška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Briška legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kozulić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stafiera legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Wszołek verovert de bal door een tackle van achteren. Wszołek probeert naar een medespeler te passen. Stafiera speelt de bal door. Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Štefulj heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cuculić kopt de bal weg. Mucalović geeft een lange en hoge pass. Picek is nu in balbezit. Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kozulić rent richting de bal. Štefulj probeert naar een medespeler te passen. Briška controleert de bal met de borst. Wszołek is nu in balbezit. Wszołek geeft de bal voor. Haraldsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Golub verovert de bal door een tackle van achteren. Golub passt de bal met de wreef. Anđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñarra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Iñarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stafiera rent richting de bal. Stafiera passt de bal met de wreef. Kozulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - NK Miroševec 1:3

88e minuut.
Cuculić is nu in balbezit. Cuculić passt de bal in één keer door. Picek heeft problemen om de bal te vangen. Kozulić is nu in balbezit. Kozulić draait met de bal, schiet en ... Haraldsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo M.Lošinj 49%, NK Miroševec 51%.
Dinamo M.Lošinj - NK Miroševec 1:3