Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rensby FC CARIZARDI
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Šerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lušić de bal. Lušić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Oroz de bal onder controle te krijgen. Šerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rensby - FC CARIZARDI 1:0

33e minuut.
Oroz met een sublieme pass. Matijić is nu in balbezit. Met opzet legt Drčelić zijn tegenspeler op de grond. Drčelić krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Grubić rent richting de bal. Trifković verovert de bal door een tackle van achteren. Trifković met een sublieme pass. Rajlić is nu in balbezit. Rajlić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rensby - FC CARIZARDI 1:1

43e minuut.
Moze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocijančić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šerer is nu in balbezit. Šerer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rensby 54%, FC CARIZARDI 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rensby - FC CARIZARDI 1:1

64e minuut.
Hozjak passt de bal in één keer door. Šalvarica is nu in balbezit. Šalvarica passt de bal in één keer door. Šerer kan de bal niet met de borst controleren. Šerer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Stipandić geeft een lange en hoge pass. Hozjak rent richting de bal. Hozjak passt de bal in één keer door. Lupić geeft een lange en hoge pass. Lušić krijgt zijn hoofd ertegen. Runjić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rensby 55%, FC CARIZARDI 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rensby - FC CARIZARDI 1:1