Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Miroševec Vodnjan 1968
352-1 Tactiek 3-4-3
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.4 gemiddelde waardering 50.3
zwak Schieten solide
matig Passen solide
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Piec speelt de bal door. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Vodnjan 1968 0:1

8e minuut.
Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč rent richting de bal. Cortez is nu in balbezit. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč haalt uit met een fantastische trap. Stajković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gudev geeft een hoge lob. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel. Stajković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Vodnjan 1968 0:2

10e minuut.
Piec met een sublieme pass. Ďuračinský rent richting de bal. Ďuračinský passt de bal in één keer door. Calmet rent richting de bal. Calmet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Stajković probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

12e minuut.
Stafiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev speelt de bal door. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč draait met de bal, schiet en ... Paal! Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Stajković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Roca de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Roca is nu in balbezit. Calmet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roca. Calmet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piec wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Picek kopt de bal weg. Gudev heeft problemen om de bal te vangen. Gudev speelt de bal door. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Roca geeft de bal voor. Inworp. Ďuračinský met een snelle inworp. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Lukáč heeft problemen om de bal te vangen. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec passt de bal zonder na te denken. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gudev zal de hoekschop nemen. Lukáč krijgt zijn hoofd ertegen. Stajković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Stajković bokst de bal weg. Calmet is nu in balbezit. Calmet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Vodnjan 1968 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Miroševec 81%, Vodnjan 1968 19%.
NK Miroševec - Vodnjan 1968 0:3

47e minuut.
Piec verovert de bal door een tackle van achteren. Piec geeft een hoge lob. Daar is Parica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Piec met een sublieme pass. Klungelig pakt Lukáč de bal. Lukáč passt de bal in één keer door. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Stajković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Piec is nu in balbezit. Piec passt de bal met de wreef. Calmet is nu in balbezit. Calmet schiet op doel. Stajković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Vodnjan 1968 0:4

52e minuut.
Calmet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jertec de bal. Lukáč rent richting de bal. Lukáč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Vodnjan 1968 0:5

53e minuut.
Wszołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev verovert de bal door een tackle van achteren. Gudev probeert naar een medespeler te passen. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč draait met de bal, schiet en ... Stajković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Maibohm onderschept slim de pass. Maibohm geeft een lange en hoge pass. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Stajković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ďuračinský passt de bal in één keer door. Calmet is nu in balbezit. Calmet geeft de bal voor. Gudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pollak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ďuračinský met de inworp. Piec geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ďuračinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďuračinský geeft een lange en hoge pass. Gudev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudev schiet op doel. Calmet krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Gudev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ďuračinský de bal. Roca rent richting de bal. Calmet onderschept slim de pass. Calmet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Vodnjan 1968 0:6

78e minuut.
Stajković trapt de bal weg. Ptak speelt de bal door. Mucalović heeft problemen om de bal te vangen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stafiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafiera passt de bal in één keer door. Cortez is nu in balbezit. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Stajković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Calmet heeft problemen om de bal te vangen. Calmet passt de bal met de wreef. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel. Stajković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Miroševec - Vodnjan 1968 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Miroševec 81%, Vodnjan 1968 19%.
NK Miroševec - Vodnjan 1968 0:7