Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodnjan 1968 NK Miroševec
3-4-3 Tactiek 352-1
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
43 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 32.5
zeer goed Schieten zwak
goed Passen matig
solide Verdedigen slecht


6e minuut.
Ďuračinský geeft een lange en hoge pass. Lukáč rent richting de bal. Parica rent richting de bal. Lukáč onderschept slim de pass. Lukáč schiet op doel. Stajković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Miroševec 1:0

10e minuut.
Fabiani probeert naar een medespeler te passen. Calmet rent richting de bal. Ďuračinský probeert naar een medespeler te passen. Calmet rent richting de bal. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cortez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Miroševec 2:0

14e minuut.
Gudev passt de bal in één keer door. Cortez is nu in balbezit. Parica is nu in balbezit. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez draait met de bal, schiet en ... Stajković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Miroševec 3:0

16e minuut.
Gudev rent richting de bal. Gudev probeert naar een medespeler te passen. Lukáč rent richting de bal. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Miroševec 4:0

18e minuut.
Wszołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáč onderschept slim de pass. Gudev geeft een lange en hoge pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ... Stajković bokst de bal weg. Jertec heeft problemen om de bal te vangen. Calmet rent richting de bal. Calmet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Miroševec 5:0

21e minuut.
Lukáč is nu in balbezit. Piec met een sublieme pass. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Miroševec 6:0

29e minuut.
Lukáč draait met de bal, schiet en ... Inworp. Roca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calmet rent richting de bal. Calmet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Lukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez rent richting de bal. Calmet rent richting de bal. Calmet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Piec met een sublieme pass. Ďuračinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďuračinský geeft de bal voor. Calmet springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Miroševec 7:0

35e minuut.
Žuljević is nu in balbezit. Ďuračinský met een sublieme pass. Piec rent richting de bal. Piec geeft de bal voor. Lukáč maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jertec verovert de bal door een tackle van achteren. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec passt de bal in één keer door. Lukáč heeft problemen om de bal te vangen. Lukáč haalt uit met een fantastische trap. Stajković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet schiet op doel. Stajković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Miroševec 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 26%, NK Miroševec 74%.
Vodnjan 1968 - NK Miroševec 8:0

50e minuut.
Lukáč rent richting de bal. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec passt de bal met de wreef. Lukáč rent richting de bal. Lukáč schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lukáč passt de bal met de wreef. Calmet rent richting de bal. Jertec rent richting de bal. Lukáč rent richting de bal. Lukáč draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Piec de bal onder controle te krijgen. Calmet is nu in balbezit. Calmet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ďuračinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďuračinský met een sublieme pass. Parica heeft problemen om de bal te vangen. Calmet is nu in balbezit. Calmet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Roca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ďuračinský met de inworp. Calmet rent richting de bal. Calmet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lukáč geeft een lange en hoge pass. Stajković met een sublieme pass. Ptak kopt de bal weg. Calmet rent richting de bal. Calmet schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Miroševec 9:0

65e minuut.
Piec geeft een hoge lob. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez onderschept slim de pass. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč schiet op doel. Stajković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Vingada trapt de bal weg van het doel. Ďuračinský kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žuljević met een snelle inworp. Stafiera geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Calmet de bal onder controle te krijgen. Ďuračinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďuračinský passt de bal met de wreef. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ptak geeft een hoge lob. Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet passt de bal in één keer door. Ďuračinský is nu in balbezit. Ďuračinský geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Piec passt de bal in één keer door. Daar is Calmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calmet geeft een hoge lob. Lukáč is nu in balbezit. Lukáč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Miroševec 10:0

85e minuut.
Fabiani geeft een hoge lob. Cortez rent richting de bal. Met opzet legt Jertec zijn tegenspeler op de grond. Jertec krijgt een gele kaart. Cortez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ptak komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Stajković met een harde bal richting middenveld. Ďuračinský kopt de bal weg. Daar is Parica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Stajković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Miroševec 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 32%, NK Miroševec 68%.
Vodnjan 1968 - NK Miroševec 11:0