Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 19:35
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.13 [del]
  • Stadion: MUP Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 16000
Dinamo M.Lošinj Minimax
Normal Tactiek juniori
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 46.9
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Puklek geeft een lange en hoge pass. Črnila kopt de bal weg. Štefulj heeft problemen om de bal te vangen. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kozjak rent richting de bal. Kozjak passt de bal zonder na te denken. Petkovski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Črnila de bal. Črnila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Štefulj speelt de bal door. Briška kan de bal niet met de borst controleren. Štefulj rent richting de bal. Črnila onderschept slim de pass. Črnila draait met de bal, schiet en ... Haraldsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kozjak rent richting de bal. Črnila rent richting de bal. Črnila probeert naar een medespeler te passen. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Čučaga kopt de bal weg. Petkovski is nu in balbezit. Štefulj verovert de bal door een tackle van achteren. Črnila verovert de bal door een tackle van achteren. Črnila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - Minimax 0:1

25e minuut.
Bogićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović verovert de bal door een tackle van achteren. Lugović probeert naar een medespeler te passen. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Štefulj heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kozjak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cuculić bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - Minimax 0:2

43e minuut.
Inworp. Lugović met een snelle inworp. Čučaga rent richting de bal. Čučaga geeft een hoge lob. Črnila springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - Minimax 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo M.Lošinj 80%, Minimax 20%.
Dinamo M.Lošinj - Minimax 0:3

64e minuut.
Lugović verovert de bal door een tackle van achteren. Lugović speelt de bal door. Kozjak met een sublieme pass. Črnila is nu in balbezit. Črnila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Haraldsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Ljubišić verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubišić geeft een lange en hoge pass. Petkovski heeft problemen om de bal te vangen. Črnila rent richting de bal. Črnila draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo M.Lošinj - Minimax 0:4

82e minuut.
Klungelig pakt Anđić de bal. Lugović is nu in balbezit. Lugović passt de bal zonder na te denken. Črnila is nu in balbezit. Črnila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bakoč met een snelle inworp. Golub rent richting de bal. Kozjak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kozjak krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Anđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubišić begaat een overtreding. Anđić raakt geblesseerd tijdens het duel. Bogićević met een snel genomen vrije trap. Daar is Chacon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo M.Lošinj 64%, Minimax 36%.
Dinamo M.Lošinj - Minimax 0:4