Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minimax Dinamo M.Lošinj
juniori Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 33.5
good Schieten average
good Passen poor
solid Verdedigen average


1e minuut.
Traparić rent richting de bal. Traparić geeft een lange en hoge pass. Cvijetić rent richting de bal. Kalinke verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Rogina onderschept slim de pass. Rogina geeft een lange en hoge pass. Kozjak kopt de bal weg. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petkovski geeft een lange en hoge pass. Haraldsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Anđić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čučaga speelt de bal door. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski schiet op doel. Haraldsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Dinamo M.Lošinj 1:0

21e minuut.
Tuna onderschept slim de pass. Rogina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalinke. Kalinke krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Lugović geeft een hoge lob. Slagalo kopt de bal weg. Pastorčić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski schiet op doel. Haraldsson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Dinamo M.Lošinj 2:0

32e minuut.
Panjol is nu in balbezit. Kozjak verovert de bal door een tackle van achteren. Kozjak met een sublieme pass. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Panjol passt de bal met de wreef. Cvijetić is nu in balbezit. Kalinke verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinke draait met de bal, schiet en ... Sladojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Dinamo M.Lošinj 2:1

35e minuut.
Kozjak heeft problemen om de bal te vangen. Bakoč is nu in balbezit. Bakoč geeft een hoge lob. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 25%, Dinamo M.Lošinj 75%.
Minimax - Dinamo M.Lošinj 2:1

48e minuut.
Kozjak is nu in balbezit. Kozjak passt de bal in één keer door. Panjol bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo onderschept slim de pass. Slagalo schiet op doel. Haraldsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Pastorčić geeft de bal voor. Chacon heeft problemen om de bal te vangen. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović draait met de bal, schiet en ... Bogićević probeert de bal aan de voet te houden. Haraldsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Dinamo M.Lošinj 3:1

58e minuut.
Bakoč onderschept slim de pass. Bakoč probeert naar een medespeler te passen. Štefulj is nu in balbezit. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Petkovski is nu in balbezit. Slagalo rent richting de bal. Cuculić verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Inworp. Bakoč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozjak geeft een lange en hoge pass. Petkovski rent richting de bal. Petkovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Dinamo M.Lošinj 4:1

76e minuut.
Traparić is nu in balbezit. Bakoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakoč speelt de bal door. Kalinke is nu in balbezit. Kalinke draait met de bal, schiet en ... Sladojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 21%, Dinamo M.Lošinj 79%.
Minimax - Dinamo M.Lošinj 4:1