Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Božjakovina FC Rensby
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Hinić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kocijančić komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Prcović passt de bal met de wreef. Daar is Budanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrban rent richting de bal. Budanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Budanović draait met de bal, schiet en ... Škarpona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Prcović bereikt de bal nog maar net als eerste. Prcović geeft de bal voor. Glomuz kopt de bal weg. Budanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Budanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Božjakovina FC 51%, Rensby 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Božjakovina FC - Rensby 0:0

49e minuut.
Šerer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hozjak met een sublieme pass. Bavrlić rent richting de bal. Lušić is nu in balbezit. Lušić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocijančić met de inworp. Rašeta is nu in balbezit. Šerer verovert de bal door een tackle van achteren. Šerer met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Grubić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lovričević met een snelle inworp. Budanović is nu in balbezit. Budanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hozjak is nu in balbezit. Prcović verovert de bal door een tackle van achteren. Prcović speelt de bal door. Vrban is nu in balbezit. Vrban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Božjakovina FC - Rensby 1:0

74e minuut.
Hozjak rent richting de bal. Hozjak passt de bal in één keer door. Pikzibner probeert naar een medespeler te passen. Lupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupić geeft een lange en hoge pass. Paša bokst de bal weg.

79e minuut.
Tomašević verovert de bal door een tackle van achteren. Tomašević probeert naar een medespeler te passen. Prcović probeert naar een medespeler te passen. Vrban rent richting de bal. Vrban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Božjakovina FC 43%, Rensby 57%.
Božjakovina FC - Rensby 1:0