Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona boys FC CARIZARDI
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Dačević verovert de bal door een tackle van achteren. Bjeloš met een sublieme pass. Oroz rent richting de bal. Sabolić rent richting de bal. Sabolić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pedić is nu in balbezit. Moze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pedić raakt geblesseerd tijdens het duel. Pedić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Galetin heeft problemen om de bal te vangen. Berljafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulović verovert de bal door een tackle van achteren. Bulović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sokol is nu in balbezit. Uščuplić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uščuplić geeft een lange en hoge pass. Galetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Oroz passt de bal met de wreef. Dačević rent richting de bal. Uščuplić maakt een afschuwelijke overtreding. Uščuplić krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Galetin kopt de bal weg. Tomeljak kan de bal niet met de borst controleren. Lovrek verovert de bal door een tackle van achteren. Lovrek schiet op doel. Runjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona boys - FC CARIZARDI 1:0

37e minuut.
Poropat probeert naar een medespeler te passen. Uščuplić is nu in balbezit. Stipandić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stipandić krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Sabolić passt de bal met de wreef. Rajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeloš rent richting de bal. Rajlić onderschept slim de pass. Rajlić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona boys 55%, FC CARIZARDI 45%.
barcelona boys - FC CARIZARDI 1:0

59e minuut.
Pedić speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moze met de inworp. Trifković rent richting de bal. Trifković geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Oroz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hodanek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona boys 40%, FC CARIZARDI 60%.
barcelona boys - FC CARIZARDI 1:0