Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minimax NK Miroševec
juniori Tactiek 352-1
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 31.5
goed Schieten zwak
goed Passen redelijk
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Kozjak speelt de bal door. Bakoč is nu in balbezit. Bakoč passt de bal met de wreef. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Rogina passt de bal zonder na te denken. Bakoč is nu in balbezit. Bakoč speelt de bal door. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Stajković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Čučaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafiera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Čučaga raakt geblesseerd tijdens het duel. Čučaga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Petkovski springt en kopt de bal. Stajković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Stafiera onderschept slim de pass. Stafiera geeft een lange en hoge pass. Rogina geeft de bal voor. Črnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Črnila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Slagalo is nu in balbezit. Lugović geeft een hoge lob. Petkovski heeft problemen om de bal te vangen. Petkovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - NK Miroševec 1:0

22e minuut.
Klungelig pakt Lugović de bal. Lugović passt de bal met de wreef. Parica is nu in balbezit. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Tuna de bal. Tuna onderschept slim de pass. Majić rent richting de bal. Majić geeft een hoge lob. Stajković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 36%, NK Miroševec 64%.
Minimax - NK Miroševec 1:0

47e minuut.
Lugović passt de bal in één keer door. Daar is Bakoč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stafiera begaat een overtreding. Stafiera krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Stafiera geeft een lange en hoge pass. Sladojević probeert naar een medespeler te passen. Kozjak kopt de bal weg. Klungelig pakt Črnila de bal. Črnila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kozjak speelt de bal door. Tuna is nu in balbezit. Tuna geeft een hoge lob. Črnila is nu in balbezit. Črnila schiet op doel. Stajković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Pollak passt de bal in één keer door. Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo geeft een hoge lob. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović geeft een hoge lob. Stajković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Daar is Kozjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugović rent richting de bal. Lugović speelt de bal door. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Petkovski heeft problemen om de bal te vangen. Lugović rent richting de bal. Lugović met een sublieme pass. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lugović rent richting de bal. Lugović passt de bal zonder na te denken. Daar is Petkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozjak is nu in balbezit. Kozjak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 29%, NK Miroševec 71%.
Minimax - NK Miroševec 1:0